Scandalul izbucnit dupa lupta lui Bute ia amploare: WBC lanseaza o ancheta

Duminica, 01 Mai 2016, ora 11:35
28655 citiri
Scandalul izbucnit dupa lupta lui Bute ia amploare: WBC lanseaza o ancheta
Foto: Captura DigiSport

Scandalul izbucnit dupa lupta lui Lucian Bute cu Badou Jack ia amploare, WBC urmand a lansa o ancheta care ii vizeaza pe cei doi arbitri care au vazut o remiza intre cei doi pugilisti.

Preseintele WBC, Mauricio Suliaman, s-a declarat foarte dezamagit de decizia celor doi arbitri si a anuntat ca lucrurile nu vor ramane asa.

"Sunt extrem de dezamagit de punctajul celor doi arbitri judecatori ai WBC si cu siguranta vom analiza aceasta problema", a declarat Suliaman dupa lupta, scrie portalul boxingscene.com.

Reactia sefului WBC vine dupa ce Jack si impresarul sau, Floyd Mayweather, au reactionat foarte dur atunci cand au aflat rezultatul intalnirii.

Badou Jack si Mayweather fac scandal dupa remiza din lupta cu Bute: Ce porcarie!

Daca fostul si actualul campion mondial a declarat ca a castigat meciul cat se poate de clar, Mayweather a solicitat arbitri noi, insinuand ca cei doi ar trebui scosi din fenomen.

Lucian Bute a ratat sansa de a redeveni campion mondial la categoria supermijlocie dupa ce a remizat in duelul cu Badou Jack, campionul mondial WBC.

Lucian Bute remizeaza cu Badou Jack, insa rateaza titlul mondial WBC

Doi dintre arbitrii judecatori au vazut o lupta egala, scor 114 - 114, in timp ce al treilea a vazut o victorie clara pentru suedez, 117 - 111.

Cum regulile partidei stabileau ca Jack isi pastreaza centura in caz de remiza, acesta ramane campionul mondial WBC, in timp ce Bute este nevoit sa isi caute un nou adversar.

M.D.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Bute Jack decizie arbitri, #Bute Badou Jack rezultat, #Bute Jack scandal arbitri , #stiri Lucian Bute
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Au dat remiză deoarece nu l-a descalificat pe Badou pentru nenumă