Daca partidele nu merg la Croitoru, se duce Croitoru la partide

Sambata, 17 Octombrie 2009, ora 18:28
2135 citiri
Daca partidele nu merg la Croitoru, se duce Croitoru la partide

Deoarece liderii partidelor politice au refuzat sa vina pentru consultari la Palatul Victoria, premierul desemnat de Traian Basescu, Lucian Croitoru, a hotarat sa mearga personal pentru discutii la sediile partidelor.

"Am avut convorbiri telefonice cu liderii partidelor si cu liderul minoritatilor, Varujan pambuccian. Consultarile vor avea loc in zilele de luni si marti si vor avea loc la sediile partidelor respective. Urmeaza ca si Mircea Geoana sa imi confirme maine (duminica- n.red) prezenta", a declarat Lucian Croitoru, in cadrul primei sale conferinte de presa in calitate de premier desemnat.

Astfel, conform agendei acestuia, luni, la ora 11.00, Croitoru va merge la sediul PSD, la ora 14.00 se va intalni cu liderii PD-L, urmand ca la ora 16.00 sa mearga la sediul PNL.

Ultima intalnire de luni va avea loc la ora 18.00, cand se va intalni cu liderul grupului minoritatilor nationale. O alta intalnire va avea loc si marti, la sediul UDMR, unde Croitoru se va intalni cu liderii maghiari.

Lucian Croitoru a declarat ca, pentru moment, nu va face publice propunerile sale pentru ministere si asteapta consultarile cu partidele. Mai mult, acesta are si o solutie de rezerva, pe care "nu o va divulga".

"Voi discuta cu liderii partidelor despre propunerile pe care ei vor sa mi le faca si in functie de asta voi stabi lista Guvernului. Nu vreau sa va dau nume de pe acum. Sunt specialisti in care cred. Este usor sa obtii aparent o directie buna si sa vina apoi o contravictorie", a mai spus premierul propus de Traian Basescu.

"Am petrecut timpul de la nominalizarea mea la functia de prim ministru lucrand la programul de guvenare. Acesta va fi in linie cu acordurile pe care Romania le are cu FMI si Banca Mondiala, dar si cu Planul National de Dezvoltare si Planul de Convergenta", a mai zis Croitoru.

Acesta a adaugat totodata ca exista riscul ca tara noastra sa nu primeasca a treia transa a banilor FMI daca nu va forma urgent un guvern si a promis ca va analiza bugetul pe 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Lucian Croitoru, #intalniri partide, #consultari lideri partide , #premier