Lucian Iliescu, candidatul PDL, a intrat in cursa pentru primaria Sector 2

Marti, 01 Mai 2012, ora 15:07
3158 citiri
Lucian Iliescu, candidatul PDL, a intrat in cursa pentru primaria Sector 2
Foto:evz.ro

Candidatul PDL la Primaria sectorului 2, Lucian Iliescu, si-a depus marti candidatura pntru alegerile locale programate la inceputul lunii iunie. A fost insotit de colegii sai de partid, Anca Boagiu, Teodor Baconsky si Theodor Paleologu - cel care tocmai isi depusese la randul sau candidatura la Sectorul 1 al Capitalei.

Casatorit, tata a doi copii si cu un al treilea pe drum, provenind dintr-o familie de militari, Lucian Iliescu s-a autocaracterizat drept "un om hotarat". "Am intrat in cursa sa ma lupt cu doi socialisti uzati de la UNPR si de la USL pentru binele sectorului 2 si pentru a ridica standardele acestui sector", a spus Iliescu, referindu-se la Dragos Frumosu si la Neculai Ontanu.

"Imi doresc sa fiu un bun primar al cetatenilor sectorului 2. Nu vreau sa fiu un primar bun doar pentru mine, asa cum procedeaza ceilalti contracandidati ai mei de la USL si UNPR. Am un singur regret: sunt singurul tanar politician de dreapta inscris in cursa. Ceilalti doi contracandidati de la USL si UNPR sunt doi socialisti uzati: Dan Cristian Popescu pana de una zi candidat PNL la PS2 a fost inlaturat de Antonescu care a vandut PNL sector 2 PSD-ului".

El a spus ca le ureaza succes contracandidatilor dar a subliniat ca are de gand sa lupte "pana la capat" acu cei doi: "Sunt hotarat si intr-o luna sper sa devin primarul sectorului 2".

Intrebat ce probleme are sectorul si cu ce proiecte vine, Lucian Iliescu a spus ca vrea sa impuna alte termene pentru reabilitarea termica, pentru ca sunt foarte multe zone in care s-a reabilitat si in altele nu. Si la capitolul infrastrucura sunt probleme, a spus candidatul PDL, apreciind ca "la ora asta se traieste ca la tara in Sectoruo 2. Cand ploua, localnicii umbla cu cizme de cauciuc. Iar cand ninge, oamenii de pe strazile secundare nu pot sa iasa din casa".

Venit sa isi sustina colegul de partid la momentul lansarii in cursa pentru Primaria Sector 2, fostul ministru de Externe, Teodor Baconski, si-a exprimat unele temeri legate de numirea noului Guvern.

"Nu stiu cat de ample sunt modificarile vizate de dl Ponta... E posibil (sa creeze un dezechilibru - n.r.). Am observat in cariera sa politica foarte multe dezechilibre. Azi declara una si maine contrariul. Si aceasta forma de inconsecventa ma ingrijoreaza. Dar sper sa fi fost valabila doar in partitura de Opozitie si sa inceteze cand domnul Ponta si ai sai colegi isi asigura sarcina acestui guvern de serviciu".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#candidatura sector 2 Lucian Iliescu, #Lucian Iliescu depunere candidatura primarie, #alegeri locale 2012 , #candidat primarie sector 2