Ludovic Orban: Trebuie sa-l ajutam pe Crin Antonescu sa omoare balaurul

Duminica, 26 Aprilie 2009, ora 22:49
3001 citiri
Ludovic Orban: Trebuie sa-l ajutam pe Crin Antonescu sa omoare balaurul

Romania este condusa in prezent de doua gasti, a declarat prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban, duminica, la Conferinta judeteana a PNL Mehedinti.

Orban le-a spus celor circa 500 de delegati aflati in sala ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie ajutat sa "omoare balaurul".

La conferinta PNL Mehedinti au fost prezenti mai multi lideri liberali, printre care prim-vicepresedintele Ludovic Orban, vicepresedintele Norica Nicolai si mai multi membri ai BPN - Radu Stroe, Mihai Voicu si Cristian Busoi.

In discursul pe care l-au tinut inaintea inceperii lucrarilor conferintei, liderii liberali n-au ratat ocazia de a ataca in termeni duri actuala coalitie PD-L - PSD si pe presedintele statului, Traian Basescu.

"Romania este condusa de niste oameni fara cei sapte ani de acasa, oameni fara Dumnezeu, de niste hoti de profesie, de niste gunooaie care ies la suprafata in timpul viiturilor, de doua gasti. De acum inainte, pot sa va dau in scris ca cele doua partide, PD-L si PSD, vor descreste in sondaje. Sunt discreditati pentru sacul urias de minciuni gogonate pe care l-au servit electoratului in timpul campaniei electorale", a afirmat Orban.

In aplauzele liberalilor mehedinteni, Ludovic Orban si-a continuat discursul invocand si termeni de basm. "Trebuie sa retezam capul balaurului. Trebuie sa-l ajutam pe Crin Antonescu sa omoare balaurul. Trebuie sa intelegem ca fiecare dintre noi suntem un Crin Antonescu. Cred ca astazi, mai mult ca oricand, PNL este intr-o pozitie binecuvantata", a mai spus prim-vicepresedintele liberal.

La conferinta judeteana a PNL, Liviu Mazilu a fost reales in functia de presedinte al filialei mehedintene. Mazilu a fost unul dintre sustinatorii lui Crin Antonescu la alegerile pentru sefia PNL.

Contracandidatul lui Liviu Mazilu la presedintia filialei a fost deputatul Viorel Palasca.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Orban Antonescu balaur, #PNL atac Basescu , #Crin Antonescu