Contractul pentru tronsonul de autostrada Comarnic-Brasov, semnat in 2009

Miercuri, 05 Noiembrie 2008, ora 13:07
1615 citiri
Contractul pentru tronsonul de autostrada Comarnic-Brasov, semnat in 2009

Contractul pentru pentru construirea tronsonului Comarnic - Brasov al Autostrazii Bucuresti - Brasov dintre Ministerul Transporturilor si consortiul care urmeaza sa fie declarat castigator va fi semnat la inceputul anului viitor, a declarat ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.

"Pe data de 17 noiembrie trebuiau depuse ofertele si s-a intarziat deoarece constructorii au cerut mai mult timp ca sa-si formuleze proiectele" a declarat Ludovic Orban, citat de NewsIn.

Dupa aceasta data, timp de o luna se vor evalua ofertele constructorilor si se estimeaza ca la inceputul anului 2009 se va semna contractul pentru inceperea construirii Autostrazii Comarnic Brasov.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a selectat in luna iulie patru consortii pentru atribuirea contractului de concesiune a tronsonului de autostrada Comarnic - Brasov.

Astfel, in urma evaluarilor, Compania a selectat, pentru atribuirea contractului, consortiul Astrada Concessions - Starbag - Egis -Eurovia Housing & Construction, Consortium Autostrada Prahova, consortiul Vinci Concessions - Aktor Concessions - Vinci Construction Grands Projects - Aktor si consortiul Autostrada A3 Comarnic - Brasov Consonoi Blifinger Berger Porr.

Autostrada Bucuresti- Brasov va fi impartita in cinci tronsoane, iar pentru executarea lucrarilor se vor aloca, de la buget, aproximativ 1,6 miliarde de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Ludovic Orban, #tronson autostrada, #Comarnic Brasov, #semnare contract lucrari , #ministrul Transporturilor