Orban, inima curata si portofel gol

Miercuri, 19 Martie 2008, ora 09:30
2859 citiri
Orban, inima curata si portofel gol

Politicienii ating noi culmi ale penibilului in incercarea de a convinge electoratul ca sunt cinstiti, curati si numai buni de votat. Candidatul liberal la primaria Capitalei, Ludovic Orban, a inceput prin a-si lansa un blog, pe care a postat doar promisiuni si autocaracterizari de genul "ma defineste atasamentul fata de familie". Ministrul Transporturilor nu se rezuma la asta insa.

Mai nou a inceput sa raspunda comentatorilor sai de pe blog intr-o maniera lacrimogeno-patetica. pe modelul de succes al fostului presedinte Iliescu, Orban vorbeste despre viata sa de om sarac, dar cinstit.

"Traiesc bine pentru ca pot sa ma uit seara in oglinda fara sa-mi fie rusine de fata pe care o vad, pentru ca stiu sa ma bucur de fiecare lucru frumos care imi iese in cale, pentru ca nu ma las coplesit de griji si de probleme.

Poate ca dupa standardele unora, faptul ca locuiesc intr-un apartament de bloc in Balta Alba, ca am un Renault Clio, ca nu-mi permit sa-mi fac concediile in Belize sau Dubai, ca baiatul meu invata la o scoala publica si nu la una privata, inseamna ca nu traiesc bine. Dar lucrurile acestea ma ajuta sa inteleg modul de viata si problemele celor mai multi locuitori ai Bucurestiului. De altfel, faptul ca, dupa 16 ani de cariera in viata publica, nu m-am "aranjat", ca altii, poate spune multe despre mine", scrie Orban.

Si daca faptul ca e doar un cetatean simplu, fara fite si avere, nu ne-a convins sa-l votam, Orban ne spune intr-un alt raspuns adresat unui internaut ca este un om de suflet, care isi ajuta aproapele, deci e numai bun de primar.

"Chiar daca nu ma bat cu caramida in piept, nu exista zi fara sa fac ceva pentru semenii mei, fara sa le intind o mana de ajutor celor care au nevoie de ajutorul meu. Diferenta dintre mine si altii este ca eu fac aceste lucruri constant, fara sa am camere de luat vedere asupra mea si fara sa le trambitez", adauga ministrul.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Orban, #blog, #lacrimogen, #penibil , #ministrul Transporturilor