Campanie PNL: Listele rusinii, cu parlamentari PSD-ALDE-UDMR, distribuite masiv in fiecare judet

Vineri, 26 Aprilie 2019, ora 15:50
8790 citiri
Campanie PNL: Listele rusinii, cu parlamentari PSD-ALDE-UDMR, distribuite masiv in fiecare judet
Foto: Facebook/Partidul National Liberal

Partidul National Liberal a demarat o campanie in cadrul fiecareia fiecare filiala de judet publica pe Facebook ce parlamentari din respectiva zona au votat modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala.

Anuntul despre campanie a fost facut de Ludovic Orban, joi, la Botosani.

"Pe langa atacul la CCR, Partidul National Liberal demareaza o campanie de informare publica in care vom informa fiecare cetatean roman din fiecare judet, cine sunt parlamentarii PSD, ALDE, UDMR, Minoritati care au votat pentru a-i scapa de puscarie pe Dragnea si pe Tariceanu si pentru a impiedica savarsirea dreptatii cu privire la doi detinatori de putere din Romania, care nu vor sa dea socoteala pentru faradelegile pe care le-au facut.

Aceasta campanie de informare publica se va derula pe online si de asemenea, prin intermediul unor flyere, astfel incat sa stie fiecare cetatean roman din fiecare judet cine sunt parlamentarii, care au savarsit acest atac mizerabil impotriva functionari normale a statului de drept si a sistemului de justitie", a declarat Orban.

Astfel, pe paginile de Facebook ale unor filiale PNL au aparut deja poze ale parlamentarilor PSD, ALDE si UDMR care au votat modificarile insotite de mesajul: "Ei au votat cu infractorii impotriva romanilor cinstiti".

"Au facut-o impotriva Uniunii Europene, a Comisiei Europene, a Parlamentului European, a Comisiei de la Venetia. Au facut-o impotriva romanilor cinstiti care vor sa-si faca un rost in viata prin munca cinstita.

Totul pentru a-i scapa de raspundere penala pe Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si pe acolitii lor din#PSD si #ALDE. Niciun roman nu le-a acordat votul pentru a guverna pentru infractori", mai spun cei de la PNL.

Parlamentarii din Cluj sunt: Laszlo Attila (UDMR); Gabriel Horia Nasra (PSD); Steluta Cataniciu (ALDE); Cristina Burciu (PSD) si Cornel Itu (PSD).

Pe lista din Valcea apar Vasile Cocos (PSD), Dumitru Lovin (ALDE), Eugen Neata (PSD), Daniela Otesanu (PSD), Stefan Ovidiu Popa (PSD), Constantin Bogdan Matei (PSD).

Din Arges au votat Simona Bucura Oprescu (PSD), Mircea Draghici (PSD), Nicolae Georgescu (Acesta este deputat PSD care in aceasta saptamana a anuntat ca trece la Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta), Andrei Gerea (ALDE), Gheorghe Marin (PSD), Catalin Radulescu (PSD), Radu Costin Vasilica (PSD), Nicolae Velcea (PSD), Cristina Mariana Stocheci (PSD), Serban Constantin Valeca (PSD).

Parlamentarii din Mehedinti care au votat sunt Alexandru Balanescu (PSD), Vlad Bontea (PSD), Alina Teis (PSD) si Liviu Lucian Mazilu (PSD).

Din Iasi au votat Vasile Axinte (PSD), Tudor Ciuhodaru (PSD), Vasile Citea (PSD), Camelia Gavrila (PSD), Silviu Nicu Macovei (PSD), Victorel Lupu (PSD), Doru Adrian Panescu (PSD) si Vasilica Toma (PSD).

Pe lista de la Constanta se afla Radu Babus (PSD), Ileana Cristina Dumitrache (PSD), Iulian Iancu (PSD), George Gabriel Visan (PSD), Tit Liviu Brailoiu (PSD), Stefan Mihu (PSD) si Nicolae Moga (PSD).

Si pe pagina PNL Botasani a aparut acelasi mesaj cu parlamentarii: Marius Constantin Budai (PSD), Tamara Dorina Ciofu (PSD), Costel Lupascu (PSD), Razvan Ilie Rotaru (PSD), Dorina Elena Federovici (PSD) si Lucian Trufin (PSD).

Amintim ca proiectele de modificare a Codurilor Penale, aprobate in mare graba, marti, de comisia speciala condusa de Florin Iordache, au fost votate miercuri de Camera Deputatilor, decizionala, dupa ce trecusera si de Senat.

A.G.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#PNL campanie parlamentari Coduri Penale, #parlamentari modificari Coduri Penale , #PNL