Ludovic Orban a vorbit cu Iohannis inainte de a-si depune candidatura la sefia PNL

Joi, 02 Martie 2017, ora 15:27
3637 citiri
Ludovic Orban a vorbit cu Iohannis inainte de a-si depune candidatura la sefia PNL
Foto: Antena 3

Ludovic Orban a declarat, joi, ca a discutat cu Klaus Iohannis inainte de a-si depune candidatura pentru functia de presedinte al PNL.

"Am avut o discutie cu presedintele Iohannis inainte de a-mi depune candidatura, nu pot sa va redau discutii care s-au purtat intre patru ochi", a afirmat Orban, intrebat daca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre candidatura la sefia PNL.

Orban a mai afirmat ca si-a propus sa participe, in fiecare judet, la intalniri ample cu organizatiile PNL, punctand ca vrea sa asculte parerile membrilor partidului cu privire la "ce considera ei ca trebuie schimbat in bine in activitatea PNL".

Citeste si Ludovic Orban: Una dintre problemele PNL a fost lipsa de respect fata de membrii sai

"Am capacitatea sa particip la reconstructia PNL dupa alegerile parlamentare care au avut loc la sfarsitul anului trecut, practic la renasterea PNL, pentru ca PNL sa redevina forta politica de dreapta care sa asigure dezvoltarea si modernizarea Romaniei si care sa aiba capacitatea sa castige toate alegerile care vor urma, dupa Conventia Nationala care va avea loc la sfarsitul lunii iunie. (...) Prima trecere in fiecare judet este o trecere care are rolul de a asculta ceea ce spun colegii mei de partid de la 'firul ierbii', de a intelege ce considera ei ca trebuie schimbat in bine in activitatea PNL, de a intelege ce considera ei ca s-a gresit in deciziile partidului. (...)

In consultarile pe care le-am avut pana acum, dar care vor continua in toate judetele, am avut probleme legate de leadership, probleme de mesaj politic, de lipsa de credibilitate a multora dintre comunicatorii PNL, probleme foarte serioase legate de functionarea interna a partidului, de nerespectare a statutului partidului. Cam acestea sunt, pe scurt, problemele pe care in mare parte si eu le consider problemele principale ale partidului", a punctat liberalul.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Orban Iohannis presedintie PNL, #Ludovic Orban candidatura PNL , #PNL