Ludovic Orban nu se lasa - din nou in Piata Universitatii, din nou huiduit si bruscat

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 20:23
3109 citiri
Ludovic Orban nu se lasa - din nou in Piata Universitatii, din nou huiduit si bruscat

Liderul liberal Ludovic Orban se pare ca nu s-a lasat intimidat de huiduielile de care a avut parte marti seara in Piata Universitatii. El a mers din nou, joi, in randul protestatarilor, unde a fost intampinat in acelasi mod.

Orban a fost huiduit si bruscat, joi seara, de unii dintre manifestantii din Piata Universitatii, care i-au strigat "Iesi afara, javra ordinara!", informeaza Mediafax, citat de Antena 3.

Alti protestatari strigau "Ce cauta asta aici?". Orban a parasit, ulterior, zona Pietei Universitatii. Politicianul a fost scos dintre manifestanti pentru ca situatia sa nu degenereze mai mult.

Liderul liberal a mai fost huiduit in Piata Universitatii marti seara, cand unii dintre protestatari i-au cerut sa plece, spunandu-i ca nu este piata lui. Acestia au scandat "PDL-USL, aceeasi mizerie" si l-au avertizat "Orbane, pleaca de aici, ca dai de belea!".

Ludovic Orban, huiduit de protestatari: "Pleaca de aici, ca dai de belea!"

Mai multi tineri i-au reprosat liberalului ca este la fel ca toti ceilalti politicieni. "PDL-USL, aceeasi mizerie", i-au strigat tinerii lui Orban. Ei i-au reprosat lui Orban ca face parte din sistemul politic pe care ei il critica si, astfel, nu are ce sa caute in Piata Universitatii, la miting.

"Ai facut accident si ai plecat de la locul accidentului. Faci parte din sistemul politic pe care noi il criticam. Esti la fel cu toti ceilalti", i-au spus tinerii lui Orban.

De ce a mers Ludovic Orban la Universitate si de ce a fost huiduit - Interviu Ziare.com

Intr-un interviu acordat Ziare.com la doar cateva ore dupa ce a trecut prin momentele neplacute de marti din Piata Universitatii, Ludovic Orban sustine ca a fost huiduit initial de un grup de revolutionari de la Asociatia 21 Decembrie, iar ceilalti s-au luat dupa ei, fara sa stie pe cine huiduie.

Deputatul PNL Ludovic Orban spune ca a mers, marti seara, in Piata Universitatii pentru ca impartaseste opiniile protestatarilor, si "nimeni nu are monopolul impotriva protestelor lui Basescu, nimeni nu poate confisca Piata Universitatii".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ludovic Orban huiduit proteste, #Orban Piata Universitatii, #proteste Romania Bucuresti , #PNL