Ludovic Orban, implicat intr-un accident rutier: S-a rasturnat cu masina

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 13:35
11352 citiri
Ludovic Orban, implicat intr-un accident rutier: S-a rasturnat cu masina

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a fost implicat intr-un accident, sambata, pe drumul dintre Iasi si Focsani.

Accidentul a avut loc la Sarca, in judetul Iasi, autoturismul in care se afla politicianul ajungand in sant, intr-o curba periculoasa, informeaza Realitatea TV.

Buna ziua Iasi relateaza ca vehiculul in care se afla Orban s-a rasturnat, insa accidentul nu s-a soldat cu victime.

Conform televiziunilor de stiri, Ludovic Orban nu a suferit rani.

Romania TV anunta ca politicianul era singur in masina in momentul producerii accidentului. Acesta se intorcea de la festivitatile organizate la Iasi cu prilejul sarbatoririi Zilei Unirii. Ludovic Orban a participat si la Biroul Politic National al PNL, care s-a desfasurat, vineri seara, la Iasi.

Potrivit purtatorului de cuvant IPJ Iasi, Anca Vijiac, Ludovic Orban nu a vrut sa cheme ambulanta. Accidentul, care a avut loc la orele 13.00, nu a avut martori, a declarat aceasta pentru B1 TV.

Foto: Buna ziua Iasi

Anca Vijiac a mai declarat, conform Ziarul de Iasi, ca accidentul s-a produs deoarece soferul autovehiculului nu a adaptat viteza intr-o curba la intrarea in localitatea Sarca.

"Autovehiculul a iesit de pe carosabil, s-a rasturnat pe marginea soselei (...) In autovehicul, se afla doar soferul. Nu au fost victime, doar pagube materiale. Soferul a fost testat cu etilotestul. S-a constatat ca acesta nu a consumat bauturi alcoolice", a explicat Vijiac.

Antena 3 relateaza ca Ludovic Orban se afla intr-o masina de serviciu, un Logan al Camerei Deputatilor. Aceasta a fost grav avariata si ridicata cu platforma.

Foto: Digi24

In decembrie 2007, Ludovic Orban a fost implicat intr-un accident de masina soldat cu vatamarea corporala a unei minore aflate pe trecerea de pietoni. Acesta a parasit locul faptei, raportand accidentul cu intarziere.

Orban a aflat de la presa rezultatul expertizei IML

In 2003, Ludovic Orban, pe atunci presedinte al PNL, filiala Bucuresti, s-a rasturnat cu masina pe DN 22C, langa Poarta Alba, de vina fiind o anvelopa care a explodat.

Si anul trecut, in iulie, Ludovic Orban a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Ludovic Orban accident Iasi, #Ludovic Orban rasturnat masina, #Ludovic Orban accident , #PNL
Comentarii
Poza adevar
adevar
rank 1
verificarea tenica a lui Organ,nu a fost
Poza Stop
Stop
rank 2