Ludovic Orban, discurs cu ochii in lacrimi in Parlament (Video)

Marti, 20 Septembrie 2011, ora 14:52
3556 citiri
Ludovic Orban, discurs cu ochii in lacrimi in Parlament (Video)
Foto: Realitatea TV

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat marti, cu lacrimi in ochi, la votul privind infiintarea Ministerului Afacerilor Europene, ca nu ar putea vota niciodata impotriva fratelui sau, Leonard Orban, care ar urma sa conduca noua institutie.

"Nu as putea sa votez niciodata impotriva fratelui meu sau impotriva oricarui membru al familiei mele. (...) Dar cu o floare nu se face primavara", a declarat, vizibil emotionat, Ludovic Orban.

"Sa nu credeti ca, daca astazi il votati pe Orban ministru, problema absorbtiei fondurilor europene e rezolvata. Veti avea un om care isi risca o cariera profesionala fara cusur, care isi risca credibilitatea pe care o are in fata oficialilor europeni si pe plan intern. Sa nu va imaginati ca risca pentru voi, o face numai si numai pentru ca altfel riscam ca pe termen mediu si lung sa privam Romania de miliarde de euro", a mai spus liberalul.

Anterior, acesta precizase ca se afla intr-o dilema aproape fara iesire, fiind nevoit sa aleaga intre fratele sau, care ar urma sa conduca ministerul, si valorile in care crede, care il indeamna sa nu voteze cu Guvernul Boc.

Ludovic Orban: Sunt in dilema, trebuie sa aleg intre frate si convingeri (Video)

El a subliniat insa ca nu ar putea sa voteze niciodata cu Guvernul Boc, Basescu "si tot clanul asta care a adus Romania unde e azi".

"Pe de alta parte, absorbtia fondurilor europene este vitala pentru dezvoltarea economiei romanesti si, daca exista o infima speranta de a face ceva bun in aceasta directie, nu vine in niciun caz de la ministrii PD (...) Voi mai reflecta. Am o solutie de salvare, mai studiez acum", a completat liberalul.

Votul pentru infiintarea Ministerului Afacerilor Europene, la conducerea caruia este nominalizat Leonard Orban, a inceput, marti, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.

Pentru infiintarea noii institutii sunt necesare 236 de voturi. Votul asupra acestui subiect este secret, cu bile si a inceput cu cel al deputatilor, transmite Agerpres.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ludovic Orban PNL, #leonard orban minister fonduri europene, #orban vot minister fonduri ue , #PNL