Ziare.com

Ludovic Orban: Romania a ajuns ultima tara europeana

de Valentin Dimitriu
Luni, 10 August 2009, ora 14:04

   

Ludovic Orban: Romania a ajuns ultima tara europeana
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca partidul sau isi manifesta "ingrijorarea extrem de serioasa fata de deteriorarea situatiei economice", acuzand guvernul "Basescu-Geoana-Boc" ca a transformat Romania in ultima tara din Uniunea Europeana.

"Dupa 8 luni de la instalare, guvernul Basescu-Geoana-Boc a reusit o contraperformanta greu de egalat care ne situeaza practic in afara Europei. Dupa cresterea economica din 2008, Romania a ajuns ultima tara europeana. De la o crestere economica de 8% a ajuns la o prabusire economica de cel putin 8%, dupa opinia noastra", a declarat Ludovic Orbana, in cadrul unei conferinte de presa, transmisa de Antena 3.

Orban a atras atentia si asupra faptului ca deficitul bugetar nu are nicio tendinta de corectare, tinzand sa ajunga la 10%, dupa calculele liberalilor.

"Romania nu mai este condusa de un guvern roman"

Orban a mai declarat ca "guvernul actual a concesionat conducerea tarii functionarilor de la FMI", apreciind ca folosirea imprumutului obtinut de la Fondul Monetar pentru plata salariilor si a pensiilor "ascunde situatia reala, anume ca Romania este pandita de riscul de a intra in incapacitate de plata".

Acesta a tinut sa mentioneze ca, in opinia PNL, "actualii guvernanti sunt interesati sa plateasca salariile doar pana la alegerile prezindetiale".

Prim-vicepresedintele PNL a mai declarat ca partidul sau este impotriva asumarii raspunderii guvernului pentru legea pensiei, codul educatiei si legea salarizarii unice.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2609 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
46 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Romania ERA DEJA in 2008 - la sfarsitul guvernarii PSD+PNL - ultima tara din Europa

dupa toate criteriile

 

ROMANIA A AJUNS ULTIMA TARA DIN EUROPA CU CONTRIBUTIA DETERMINANTA

A ULTIMULUI GUVERN PNL-PSD!
Am incheiat citatul,necioplitule Orban!

 

2008 - final de mandat PNL: Romania pe primul loc in UE in 2008 la perceptia asupra ineficientei in lupta anticoruptie

Romania, primul loc in UE la perceptia asupra ineficientei in lupta anticoruptie

de Adrian Lungu EurActiv.ro
Miercuri, 3 iunie 2009, 15:27 Actualitate | Esential


Experienta coruptiei exprimata in procente de platitori de mita
Foto: Transparency International Romania
Conform Barometrului Global al Coruptiei lansat de Transparency International (TI), romanii percep in continuare masurile luate in lupta anticoruptie ca ineficiente. Situatia se inscrie in trendul crescator pe care Romania l-a inregistrat si in anii anteriori: in 2008, 59% din populatie, cu 8 procente mai mult decat in Barometrul precedent, apreciaza ca eforturile anticoruptie ale guvernantilor sunt ineficiente.

Intr-o Uniune Europeana unde procentul mediu al cetatenilor care spun ca au dat mita este estimat la 5%, in Romania media este de 14%.

Perceptia negativa a romanilor asupra masurilor anticoruptie a crescut spectaculos: de la 39% din cetateni avand o parere proasta in 2006, s-a ajuns la 51% in 2007 si 59% in 2008.

Aparent in contradictie cu aceasta tendinda, experienta directa a coruptiei pare sa se fi diminuat in Romania anul trecut: de la 20% din romani recunoscand ca au dat mita in 2006, s-a ajuns la 33% in 2007, dar a scazut la 14% in 2008 (vezi foto). Potrivit lui Victor Alistar, directorul TI Romania, aceasta aparenta contradictie "arata o nemultumire privind modul cum functioneaza institutiile statului."

Potrivit reprezentantilor TI, convingerea tot mai acuta cu privire la lipsa de eficienta a masurilor anticoruptie, asa cum sunt percepute de opinia publica romaneasca, este, din nefericire, consecinta fireasca a unei vadite lipse de rezultate in ceea ce priveste reformele anticoruptie.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5780858-romania-primul-loc-perceptia-asupra-ineficientei-lupta-anticoruptie.htm

 

2008 - Final de mandat PNL+PSD: Romania, locul doi in topul evaziunii fiscale din UE

Romania, locul doi in topul evaziunii fiscale din UE
de R.M. HotNews.ro
Marti, 16 septembrie 2008, 19:00 Economie | Finante & Bănci

Romania ocupa locul doi in topul evaziunii fiscale din Uniunea Europeana, potrivit unui raport realizat de Associazione Contribuenti Italiani si Klrs Network of Business Ethics, citat de novinite.com.

Potrivit raportului citat, evaziunea fiscala ajunge, in Romania, la 18% din produsul intern brut.

Pe locul unu se situeaza Italia, valoarea evaziunii fiscale fiind estimata la 23% din PIB.

'Podiumul' este inchis de vecinii nostri din sud, bulgarii, care ne sufla in ceafa: evaziunea fiscala ajunge la aproape 18% din PIB.

Tarile cu cei mai 'constiinciosi' contribuabili sunt Marea Britanie (6% din GDP), Belgia (5%) si Suedia (3%).

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-4387436-romania-locul-doi-topul-evaziunii-fiscale-din.htm

2008 - Final de mandat PNL+PSD: Romania este pe penultimul loc din UE, in 2008, dupa nivelul salariului minim reglementat

de V.M. HotNews.ro
Joi, 27 noiembrie 2008, 19:31 Economie | Cariere

documente
Statistica Eurostat
(27 Nov 2008) PDF, 129KB
http://economie.hotnews.ro/stiri-cariere-5174189-romania-este-penultimul-loc-din-dupa-nivelul-salariului-minim-reglementat-2008.htm

2008 - Final de mandat PNL+PSD: Romania si Bulgaria, cele mai sarace si MAI PROST GUVERNATE tari din UE

Romania si Bulgaria : *cele mai sarace* si *MAI PROST GUVERNATE* tari din UE

The Economist: Romania si Bulgaria sunt cele mai sarace state din UE

Publicat: 2 Decembrie 2008 @ 00:41

Romania si Bulgaria prezinta, in acest moment, cele mai mari riscuri economice din Uniunea Europeana, atrage atentia The Economist.

Potrivit cotidianului britanic, Romania si Bulgaria sunt cele mai sarace si MAI SLAB GUVERNATE state din spatiul comunitar.
http://www.euractiv.ro/uniunea-europeana/articles|displayArticle/articleID_15657/The-Economist-Romania-si-Bulgaria-sunt-cele-mai-sarace-state-din-UE.html

2008 - Final de mandat PNL+PSD: Romania, al treilea mare deficit bugetar in Uniunea Europeana, de 5,4%

♦ Romania, al treilea mare deficit bugetar in Uniunea Europeana, de 5,4%
22/04/2009 | Articol vizualizat de 145 ori
de Ioana Sora

Romania, al treilea mare deficit bugetar in Uniunea Europeana, de 5,4% din PIB calculat dupa metodologia romaneasca. Cele mai mari deficite bugetare ca pondere in PIB au fost consemnate in Irlanda (-7,1%), Marea Britanie (-5,5%), Romania (-5,4%) si Grecia (-5%). Sapte state europene au inregistrat surplusuri bugetare in 2008, respectiv Finlanda (+4,2%), Danemarca (+3,6%), Luxemburg (+2,6%), Suedia (+2,5%), Bulgaria (+1,5%), Olanda (+1%) si Cipru (+0.9%). "Per total, cinci state membre ale UE au inregistrat anul trecut o imbunatatire a balantei guvernamentale raportata la PIB comparativ cu 2007, in timp ce situatia s-a inrautatit in 21 de tari si a ramas stabila doar intr-un stat", se mentioneaza in comunicatul biroului european de statistica. Din punctul de vedere al raportului dintre datoria publica si PIB, Romania se situeaza pe penultimul loc din UE, cu o pondere a datoriei guvernamentale in PIB de 13,6%. O situatie mai buna s-a consemnat doar in Estonia, unde ponderea a fost de 4,8%. Noua dintre statele membre ale UE au avut anul trecut raportul dintre datoria guvernamentala si PIB mai mare de 60%, pe primul loc fiind Italia (105,8%), apoi Grecia (97,6%) si Belgia (89,6%). In 2008, deficitul si datoria guvernamentala s-au majorat atat in zona euro, cat si in UE. Ponderile deficitului guvernamental in PIB in zona euro au urcat de la 0,6% in 2007 la 1,9% anul trecut, iar la nivelul UE, de la 0,8% la 2,3%.

2008 - Final de mandat PNL+PSD: Romania, locul cinci in UE in functie de inflatia din 2008

Romania, locul cinci in UE in functie de inflatia din 2008
BUCURESTI / 12:58, 15.01.2009

http://www.mediafax.ro/economic/romania-locul-cinci-in-ue-in-functie-de-inflatia-din-2008.html?1686;3750848

ROMANIA E POPORUL...

...ADICA NOI!
IAR CEI CARE-AU ADUS TARA IN SITUATIA ASTA, TREBUIE TRASI LA RASPUNDERE! ASA CUM AU FACUT FRANCEZII IN TIMPUL REVOLUTIEI CU CEI CARE S-AU FACUT VINOVATI DE TRADARE, DE UNELTIRE IMPOTRIVA POPORULUI!
CATA VREME SA MAI RABDAM SA VEDEM FIGURI DE BE TI VI CARE SA INCERCE SA NE "EXPLICE" CA POPORUL E VINOVAT?

2008 - Final de mandat PNL+PSD: Romania si Bulgaria, codasele UE la PIB/cap de locuitor

Autor: Laurentiu Popa
Publicat: 25 Iunie 2009

Eurostat a dat publicitătii un tabel in care au fost clasificate statele membre ale Uniunii după nivelul de trai la nivel macroeconomic. Concret, este vorba despre procentul comparativ intre PIB/cap de locuitor din fiecare stat in parte si media unională. Sunt luate in calcul cifrele de la finele anului 2008.

In varful clasamentului nu este nicio surpriză, Luxemburg ocupand primul loc. La mare distantă se află ocupanta locului 2, Irlanda, al cărei PIB pe cap de locuitor este cu 40% mai mare decat media Uniunii.

In zona mediană a clasamentului se află Franta, Spania, Italia, Grecia, Cipru si Slovenia, care nu se situează la mai mult de 10% distantă fată de medie. Dintre acestea, Italia este oglinda perfectă a acestui indicator la nivel continental. Nicio surpriză in coada clasamentului, unde Romania si Bulgaria incheie cu un PIB/cap de locuitor sub jumătatea mediei UE.

http://www.capital.ro/articol/romania-si-bulgaria-codasele-ue-la-pib-cap-de-locuitor-121443.html

2008 - FINAL DE MANDAT PNL+PSD : Democratia Romaniei, la coada Uniunii Europene

Democratia Romaniei, la coada Uniunii Europene

Ultimul raport Freedom House ar trebui sa dea de gandit serios societatii romane, pentru ca acesta arata o stagnare la nivelul democratizarii tarii. Astfel, Romania se plaseaza pe ultimul loc in randul tarilor foste comuniste care au aderat la UE, mentinandu-se, la doi ani de la integrare, in categoria democratiilor semiconsolidate.
Lupta anticoruptie, independenta justitiei si buna guvernare in Romania stagneaza, iar societatea civila pierde teren, se arata in raportul Freedom House "Natiuni in tranzitie" pe 2008. Studiul institutului american a luat in discutie evolutia democratiei din tarile zonei Euro-Asiatice.

Romania are potrivit raportului, un scor al democratizarii de 3,36, la fel ca si anul trecut. Nivelul de democratizare este exprimat printr-o scala de la 1 la 7, unde 1 reprezinta cel mai bun scor al democratizarii, care poate fi obtinut de un stat, iar 7, cel mai scazut.

Astfel, scorul realizat de Romania indica o democratie semiconsolidata, iar tara ramane pe locul al zecelea din cele 29 de tari din Europa Centrala, de Est, din Balcani si Eurasia care au fost monitorizate de Freedom House (FH). Studiul Freedom House "Natiuni in tranzitie" a monitorizat 29 de tari din Europa si Asia Centrala in care procesele democratice sunt in tranzitie. Pentru fiecare tara au fost notate sapte categorii - guvernarea la nivel national, procesul electoral, societatea civila, independenta presei, guvernarea la nivel local, organizarea si independenta justitiei si coruptia, potrivit NewsIn.
http://www.9am.ro/print/articol/135727

Securisto llya ce fitile mai tragi!!!

Mai PNL a guvernat 2,4 ani impreuna cu PD-L lui Traian, dupa care liberalii au guvernat singuri restul mandatului. Din tomana la guvernare se afla FSN=PSD+PD-L o coalitie mosita de mintea de imbirligator a lui Traian. Asa ca, mai minte lumea dar tu esti mamica minciunii.

Au iesit fitilistii pedelei la incalzire pe forum, cu minciuni mai mari decit roata carului!!!

Mai PNL a guvernat 2,4 ani impreuna cu PD-L lui Traian, dupa care liberalii au guvernat singuri restul mandatului. Din tomana la guvernare se afla FSN=PSD+PD-L o coalitie mosita de mintea de imbirligator a lui Traian. Asa ca, mai minte lumea dar voi sunteti minciuna in persoana mutiplicata la infinit.

securistule gelu, ce..............in........ne mai tragi!

.

 

SPERANTA CAPREI

* Dl Ludovic Orban isi freracă mainile de bucurie, in speranta că, poate, moare capra vecinului.
* Iată omul care pretinde că ar putea deveni presedintele Romaniei.

Ludovic Orban constata fara ca PNL sa fi facut ceva bun cit a stat la guvernare exceptind jaful resurselor naturale date pe nimic lui Patriciu si Sterling...

Nesimtita constatare din partea unui Orban aflat de partea PNL, partidul care a instarainat cu buna stiinta petrolul romanesc pe comisioane grase si practic gratuit catre Patriciu si Sterling...PNL n-a avut bunul simt sa incerce sa faca ceva pt tara cit a fost la guvernare. Orban s-a sustras justitiei cind a accidentat cu masina un pieton in Bucuresti in plina zi...A stiut sa mituiasca familia victimei pt a nu avea proces...

macaneala

Orbane, te trezesti acum dupa 20 de ani cat de umiliti suntem. Ce vrei sa spui? Ca descoperi tu ceva acum?

2008 - FINAL DE MANDAT PNL+PSD : 9 din 10 romani DATORI

Nouă din zece romani au credite
19 Noiembrie 2008

In ultimele zile au apărut două sondaje privind angajatii romani. Din primul, realizat pe site-ul YourJob.ro, reiese că romanii sunt inglodati in datorii. Astfel, nouă din zece salariati sunt plătitori de credite, iar patru din zece au conturi descoperite, respectiv restante. Potrivit altui sondaj, făcut de Centrul de Cercetare si Marketing Mednet, angajatii care lucrează in mediul privat primesc cu zece zile mai putin concediu decat bugetarii. Angajatii la patron au, in medie, 21 de zile de concediu
http://www.libertatea.ro/stire/noua-din-zece-romani-au-credite-221383.html

2008 - FINAL DE MANDAT PNL+PSD : (pentru prima oara in 20 de ani) Mass-media intra in topul institutiilor corupte

Mass-media intra in topul institutiilor corupte

4 iunie 2009
-- Partidele politice, Parlamentul si Justitia sunt, in opinia romanilor, institutiile cel mai puternic afectate de coruptie, conform Barometrului Global al Coruptiei pe 2008, dat publicitatii ieri de Transparency International. Totodata, oamenii par sa-si fi pierdut speranta in combaterea fenomenului, mai mult de jumatate considerand ca masurile anticoruptie sunt ineficiente, in timp ce doar 17% dintre intervievati cred ca acestea functioneaza.

http://www.ziua.ro/display.php?data=2009-06-04&id=254091

EFICIENTA GUVERNARII PSD+PNL 2008: Banca Mondiala mentine scorurile negative pentru eficienta guvernarii si controlul coruptiei in Romania

Banca Mondiala mentine scorurile negative pentru eficienta guvernarii si controlul coruptiei in Romania
de M.M. HotNews.ro
Luni, 29 iunie 2009, 15:05 Actualitate | Esential

Raportul Bancii Mondiale "Indicatorii guvernarii la nivel mondial" pe 2009 apreciaza ca eficienta guvernarii, combaterea coruptiei si suprematia legii raman zone problematice ale guvernarii in Romania, in timp ce si indicatorul privind democratia participativa este in scadere fata de alti ani, relateaza NewsIn.

Studiul "Worldwide governance indicators" al Bancii Mondiale indexeaza pentru 212 tari sase dimensiuni ale guvernarii:
• democratie participativa si libertatea de expresie
• stabilitatea politica si absenta violentei
• eficienta guvernarii
• calitatea reglementarilor
• suprematia legii
• controlul coruptiei
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5869612-banca-mondiala-mentine-scorurile-negative-pentru-eficienta-guvernarii-controlul-coruptiei-romania.htm

2008 - FINAL DE MANDAT PNL+PSD : Romania, tara UE cu cea mai mare crestere a numarului victimelor din accidente rutiere

Romania, tara UE cu cea mai mare crestere a numarului victimelor din accidente rutiere si cu cea mai slaba prezenta a masinilor noi de 5 stele

de Vlad Barza HotNews.ro
Luni, 22 iunie 2009, 13:15 Economie | Auto

Romania si Bulgaria au fost singurele tari UE in care numarul victimelor din accidente rutiere a crescut in ultimii sapte ani, in opozitie ca tari precum Franta sau Spania, unde numarul victimelor s-a redus cu peste 40% in naceeasi perioada. In plus, in Romania, doar un sfert din masinile noi vandute anul trecut au obtinut cinci stele la testele de siguranta EuroNCAP, in timp ce in UE media e de 53%, arata un raport al European Transport Safety Council.

http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-5849253-romania-tara-cea-mai-mare-crestere-numarului-victimelor-din-accidente-rutiere-cea-mai-slaba-prezenta-masinilor-noi-5-stele.htm

aaron securistu minciuna scurta, ha, ha, ha!!!

Mai PNL a guvernat 2,4 ani impreuna cu PD-L lui Traian, dupa care liberalii au guvernat singuri restul mandatului. Din tomana la guvernare se afla FSN=PSD+PD-L o coalitie mosita de mintea de imbirligator a lui Traian. Asa ca, mai minte lumea dar voi sunteti minciuna in persoana mutiplicata la infinit.

 

Tovarase securist gelu turnator pe numele tau adevarat Aurel Butnaru

Mai securist si mai mincinos ca tine si Ludovic Orban n-am intalnit.Ia mai lasa-ma vrajeala ca esti si penibil si ridicol dar si parsiv si pervers. Adica la tine toata lumea e securista si numai tu nu. Nu ti se pare ca este cam invers. Nu ti se pare ca minti cu nerusinare si insulti si injuri pe toti.Nu ti se pare ca PNL tau a dat in mod abusiv jos de la guvernare PD ca sa conduceti voi impreuna cu PSD s-au va faceti ca ati uitat. Pai daca da atunci va aduc eu aminte.Ati furat inpreuna cu PSD ul pana n-ati mai putut si acuma dati vina pe alti . Sti cum e chestia aia hotul striga hotii iar pacatosul face matanii intr-o secta si apoi o ia de la capat. Astia santeti voi.Cele 7000000000 de euro furate de voi le-ati uitat a ?Va bagati unghia in gat ca nu mai santeti la putere ca sa aveti ce fura.Bai ne..... Mernicule tu crezi ca toata lumea e proastta si idioattta ca tine ca sa nu-si dea seama ce sctrii.Pai tu nu esti adeptul democratiei ci adeptul comunismului asa ca degeaba umbli cu cioara vopsita.PNL de acum nu e egal cu PNL din inainte de al doilea razboi mondial ci e plin se scuristi si escroci ca tine si Dinu Patriciu iar Ludovic Orban e un mare mincinos ,perves ,arogant, parsiv, hot si corupt.E un hot ca si tine.

Atacu CLONELOR

Ma intreb cine a lasat CIOLANU gol dupa 89.Intrebatil pe noul insuratel PETRICA ROMAN. El stie totata istoria post-decembrista.

 

Ba pardon!!! Nu-i Petrică Roman, ci PETRICĂ Von KYFIRIUC !

.

Eu zic

Sa-l lasam acolo unde s-a bagat capu si sa nu-l mai bagam in sama.

codasii ieuropei

a ajuns ultima cu ajutorul nepretuit si neobosit al vostru

 

Nu numai pnl-ul este de vina!

Ce te face sa crezi ca numai din cauza pnl-ului a ajuns romania unde este?avand in vedere ca la guvernare era psd-pnl aceiasi vina o are si psd-ul care din toamna a revenit la guvernare (cupd-l) si s-a agravat mai rau situatia.Romania era oricum printre codasele europei a toate capitolele.

2008 - FINAL DE MANDAT PNL+PSD : 9 din 10 romani DATORI

Nouă din zece romani au credite
19 Noiembrie 2008

In ultimele zile au apărut două sondaje privind angajatii romani. Din primul, realizat pe site-ul YourJob.ro, reiese că romanii sunt inglodati in datorii. Astfel, nouă din zece salariati sunt plătitori de credite, iar patru din zece au conturi descoperite, respectiv restante. Potrivit altui sondaj, făcut de Centrul de Cercetare si Marketing Mednet, angajatii care lucrează in mediul privat primesc cu zece zile mai putin concediu decat bugetarii. Angajatii la patron au, in medie, 21 de zile de concediu
http://www.libertatea.ro/stire/noua-din-zece-romani-au-credite-221383.html

 

ultimii

ROMANIA A FOT INTOTDEAUNA ULTIMA TARA EUROPEANA !
CINE CREDE SAU ARE IMPRESIA CA A FOST ALTFEL SA MAI CITEASCA !

 

DA e ultima din cauza PNL-istilor tai, oameni incapabili ce sunteti

Asta doar din cauza voastra PNL-isti iputiti! Iar PSD-isti astia se trag pe *** nu cumva sa fac ceva stau si fura fura si iara fura !

 

Cum incapabili? Liberalii KGB-isti sunt in stare de orice !

.

..

nene orban,sa va reamintim ca partidul dumneavoastra a fost al putere pana in decembrie 2008,si, ne-a lasat ca zestre:deficit bugetar!!asa ca...

 

Daca Romania a ajuns ultima tara din Europa

atunci Orban e in criza mare. Nu il mai baga nimeni in seama si mai scuipa si el cate una. Rusinica.

 

nnnnnnnnnnnnnnn

Hai ma,ne lasi?Pai cand erati voi,era si mai ne-roman guvernul!!! Fanariotul greco-bizantin Kalinikos Tarikeanou,Armeanul cu cioc,Tu,bozgorache,hindíromii Fenechiu si Troaca..ce sa zic,o mare de romani....In rest,am toata simpatia pentru Crin Antonescu,pe care o sa il si votez.

Nu zici rau ceea ce zici tu..."jjjjjjjj"

Toata simpatia, respectul si votul meu lui Crin Antonescu! Ma... fata de ceilalti politicieni ieftini... Crin chiar este altfel(in sensul bun). Succes!

Ludovic Orban: Romania a ajuns ultima tara europeana

Inaintea anului 1989 eram tot ultimii cu deosebirea ca poporul roman era obligat si la multe alte umilinte cum nici o alata natie nu a fost supusa.Acesta nu-i motiv pentru a ramine permanent desigur, dar Romania este ultima in Europa nu numai economic ci si din punct de vedere al respecatrii DREPTURILOR OMULUI. Nici o alta tara nu a adus rusii pentru a le hrani acestora hedonismul,pingarind copii model de conduita si instruire,facind semenii prizonieri de 26 ani .
Eu i-am adresat un memoriu si d-lui parlamentar L.Orban in care i-am aratat ca suntem prizonieri din anul 1984 si in prezent, ca fiica mea a fost pingarita, ca suntem supusi de 26 ani unui tratament inuman ,tip Aushwitz desi am servit democratia cum nimeni de pe esichierul politic nu a facut-o dar nu a avut ecou pina la agenda domniei sale nici pentru a-mi confirma primirea memoriului

 

mai orban etilistul

cred ca mai nou esti metilist si dupa cum bine se stie alcoolul METILIC duce la tulburari de vedere si probabil din cauza asta ai confundat deficitul bugetar(pe 2008),de 2,8% declarat de CIOFLIceanu si cel de 5,4% pe care l-ati lasat dupa guvernarea dezastruoasa in concubinaj cu geoana care se prostitueaza politic si fizic cu cine apuca

 

Nesimtire

Mare e nesimtirea marii majoritati a politicienilor liberali sau nu. Mai nea Orb(ane) voi liberalii unde ati fost plecati? N-ati fost la guvernare pina de curind ori poate vrei sa spui ca voi ati lasat visteria plina si astia au golit-o in citeva luni. Iti aduci aminte despre cresterile de salarii din timpul cind erati acolo sus? Nasu' jos baieti ca sinteti in aceeasi oala de noapte toti.

 

NU nesimtire ci doar adevar!

Sunt in aceiasi oala probabil toti dar macar acum pnl-ul vrea sa repare greselile facute de guvernele de pana acum Toata lumea promite o schimbare majoqa dar inca nu se vede nimic.Personal ii acord o sansa lui Crin Antonescu in speranta ca chiar se va schimba ceva!!Mult succes

Romania si Orban

S-a trezit betivanul?Poate isi aminteste pe ce loc era Romania in timpul guvernului tariceanu:
-pe primul loc la hotii si coruptie
-pe ultimul loc la cinste si morala
In prezent guvernul Boc se lupta cu lichidarea prostiior lasate de PNL.Teo

 

Romania oricum era ultima tara din Europa!!!

Daca ne uitam pe harta politica a Europei de la vest la est, Romania e ultima tara din Europa.Ca acuma am ajuns si din punct de vedere economic pe ultimul loc, nu e o noutate. Bani din imprumut o sa ajunga exact pana la alegerile prezidentiale din toamna, iar scandalurile care o sa urmeze din cauza banilor o sa se sparga in spatele viitorului presedinte, care nu o sa fie din PD-L.

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor