Ludovic Orban: Victor Ponta s-a descalificat definitiv ca om de stat. Meschin!

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 13:23
5468 citiri
Ludovic Orban: Victor Ponta s-a descalificat definitiv ca om de stat. Meschin!
Foto: Facebook/Ludovic Orban

Deputatul PNL Ludovic Orban este de parere ca Victor Ponta s-a decalificat definitiv ca om de stat, cramponandu-se de o pozitie, iar consecintele ar putea fi dramatice pentru Romania. In plus, acesta l-a catalogat pe seful Executivului ca fiind "meschin".

"Victor Ponta s-a descalificat definitiv ca om de stat. Faptul ca nu se intelege ca se cramponeaza de pozitia de premier creeaza niste consecinte dramatice pentru Romania", a declarat deputatul PNL duminica la Realitatea TV, mentionand ca acum il vede in "adevarata sa lumina" pe Victor Ponta. In plus, deputatul l-a numit pe Ponta "meschin".

"Ceea ce nu inteleg este cum e posibil ca PSD, celelalte formatiuni din Coalitie, nimeni sa nu spuna ce e normal si firesc faptul ca Victor Ponta trebuie sa plece", a mai spus Ludovic Orban.

Deputatul PNL este de parere ca demisia actualului premier "e absolut necesara" pentru ca imaginea Romaniei in lume "sa nu se prabuseasca si mai mult".

Liderii coalitiei de guvernare s-au reunit duminica, la ora 10.00, intr-o sedinta de urgenta, pentru a discuta situatia liderului PSD, premierul Victor Ponta.

Sedinta a fost organizata in biroul presedintelui Camerei Deputatilor si au luat parte liderii partidelor aflate la guvernare - PSD, PC, UNPR si PLR. Sedinta a fost convocata de Victor Ponta.

La finalul sedintei, Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa, in care a reiterat ideea ca nu-si da demisia, afirmand ca este nevinovat.

Victor Ponta, dupa sedinta Coalitiei: Ma consider nevinovat, voi contesta decizia, voi trece peste acest moment

Premierul Victor Ponta este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor in dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputatilor avizarea urmaririi penale pe numele premierului si pentru conflict de interese.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ludovic Orban demisie Victor Ponta, #Ludovic Orban Ponta urmarit penal, #Orban POnta demisie , #PNL