"Mohicanul" Orban, sustinut de lingusitorul Piti si desculta Norica

Luni, 21 Aprilie 2008, ora 09:24
3750 citiri
"Mohicanul" Orban, sustinut de lingusitorul Piti si desculta Norica

Candidatul PNL la primaria Capitalei, Ludovic Orban, a fost lansat oficial in cursa pentru Primaria Capitalei. Printre cei care au venit la Teatrul National sa-l sustina s-a numarat si Victor Piturca, antrenorul nationalei de fotbal.

Orban si-a facut aparitia pe coloana sonora a filmului "Ultimul Mohican", flancat de solistul trupei Holograf, Dan Bittman, si antrenorul nationalei de fotbal, Victor Piturca, relateaza Evenimentul Zilei.

Cu Piturca de mana, Orban s-a vazut tinta unui val de complimente, selectionerul declarandu-se "uimit de capacitatea sa fizica si psihica". La aplauzele si uralele salii insa, "Piti" i-a facut concurenta serioasa candidatului.

Este stiut faptul ca Orban are o mare pasiunea pentru cantari. Din acest punct de vedere "omul cu chitara", cum a fost prezentat de Teodor Melescanu, a primit de la Dan Bittman "pe o scara de la 1 la 10, nota hmmm... si mult succes".

Ludovic Orban a refuzat insa orice prognostic privind sansele sale. "Nu sunt ghicitoare", a spus Orban, alegand sa nu-si atace adversarii in campanie. Dar Crin Antonescu si Norica Nicolai, printre putinii veniti la lansare, nu s-au lasat si au acuzat taberele adverse. Norica Nicolai si-a pierdut un pantof la urcarea pe scena precum Cenusareasa - dupa ce acesta s-a infipt in podea, spunand ca titul e din cauza bordurilor lui Videanu.

"Bucurestiul nu are nevoie de un caine in plus, un buldog care promite sa latre si sa muste tot ce misca, chiar daca asta nu e un caine fara stapan", i-a animat Antonescu pe liberali, referindu-se la Vasile Blaga.

Liberalii si-au prezentat, odata cu Orban, si candidatii pentru sectoare, cu tot cu etichete: Andrei Chiliman, "om de treaba" - la sectorul 1, Dragos Dinca, "crescut in libertate" - la 2, Teodora Bertzi, "un medic pentru un sector bolnav" - la 3, Andrei Petrescu "bun manager" - la 4, Cristian Banu, "salvatorul" - la 5, Antonel Tanase, "piticul atomic" - la 6.

Lansarea liberalilor pare sa fi fost sabotata de rivali, mai ales ca intrerupeile dese de sunet au creat momente hilare.

Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat luni seară, 22 aprilie, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#PNL, #candidati, #lansare, #Ludovic Orban, #Norica Nicolai, #Victor Piturca , #PNL