Orban: Indiferent daca am sanse sau nu, voi candida

Vineri, 05 Martie 2010, ora 18:39
618 citiri
Orban: Indiferent daca am sanse sau nu, voi candida
Foto: Ziare.com

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL si candidatul la sefia partidului, a declarat vineri ca indiferent de sansele sale va candida pentru functia de presedinte al Partidului National Liberal.

"Indiferent de taria apaluzelor pe care le-am remarcat la discursul dumneavoastra (n.red. discursul lui Antonescu), indiferent de numarul celor care au vorbit in favoarea dumneavoastra, indiferent daca am sau nu o sansa, voi candida la presedintia PNL si voi candida din doua motive: pentru ca, intrebat fiind daca voi castiga sau nu astazi la vot apropo de lista sau uninominal, raspunsul meu a fost Deja am castigat, pentru ca am dreptate, pentru ca marea majoritate indiferent de ce vor vota nu sunt de acord cu listele. Al doilea motiv este acela ca in cazul in care colegii mei nu ma vor alege presedinte al PNL vreau sa aveti intotdeuna un termen de comparatie, o oglinda in care sa va intrebati precum in basm cine este cel mai frumos si mai harnic din tara", a declarat Orban, vorbind direct cu Crin Antonescu.

De asemenea, Orban a mentionat ca el candideaza pentru ca isi respecta colegii.

Orban a mai tinut sa precizeze ca la usa Primariei Capitalei si la Ministerului Transporturilor si in toate birourile in care a fost nu s-au aflat "tutarii", adica admiratori platiti, ci s-au aflat membri ai PNL, primari si oameni care aveau ceva de spus. "Acesta este adevarul, cei care il stiu, il stiu pur si simplu", a completat Orban.

Orban a dorit sa aiba un drept la replica dupa discursul actualului presedinte al PNL, Crin Antonescu.

"Exista nenorociri mai mari decat a ta daca nu esti prim-vicepresedinte si mai mari decat a mea daca nu sunt presedinte. Exista, Ludovic, in Romania, altceva de facut si nu are altcineva cine sa o faca decat PNL. Suntem doi oameni care am luptat pentru PNL si daca am avut conditia de soldat, si ofiter superior si comandant", a declarat Crin Antonescu.

A.G.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Orban PNL candidat, #Orban sefie PNL, #Orban presedinte PNL , #PNL