Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Orban, la DNA: Am fost intotdeauna transparent, nu imi este teama

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 15:28
3136 citiri
Orban, la DNA: Am fost intotdeauna transparent, nu imi este teama
Foto: Digi 24

Ludovic Orban a declarat, luni, la sosirea la sediul DNA ca nu ii este teama, dupa ce, in 25 de ani de cariera in viata publica, nu a fost niciodata banuit de coruptie.

"Am fost sunat ieri de un ofiter de politie judiciara care mi-a adus la cunostinta astazi ca sunt convocat la sediul DNA", le-a spus Orban jurnalistilor, precizand ca nu este vorba de o citatie.

El a spus ca a fost intotdeauna transparent si ca orice om trebuia sa stie ca a fost chemat la DNA, cu referire la faptul ca a anuntat pe Facebook in prealabil ca se va prezenta la directie.

Intrebat daca va renunta la candidatura din partea PNL la Primaria Capitalei, Orban a raspuns: "Sa nu ne grabim".

"Nu-mi este teama, am 25 de ani de cariera in viata publica in care nu am fost niciodata nici macar banuit de o fapta de coruptie, in care am respectat legea", a mai spus prim-vicepresedintele PNL inainte de a intra la DNA.

"Astazi ma voi abate de la programul obisnuit, nu particip la nicio intalnire cu alegatorii, nu particip la nicio emisiune, nu ma intalnesc cu specialisti independenti pentru finalizarea programului pentru bucuresteni, astazi am aflat ca trebuie sa fac altceva. La ora 15:00 voi fi prezent la sediul DNA, unde am fost invitat. Astept curios sa aflu care sunt motivele pentru care am fost convocat", a scris pe Facebook Ludovic Orban, candidatul PNL pentru Primaria Capitalei.

In urma cu un an, Corpul de Control al premierului Victor Ponta a informat ca va sesiza DNA cu privire la demersurile facute in anul 2008 de prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban, ministru al Transporturilor la acea vreme, cu privire la modernizarea drumului Transalpina.

DNA a confirmat in aprilie anul trecut ca a deschis un nou dosar legat de modernizarea drumului Transalpina, in cazul caruia ar fi fost facute plati ilegale de peste 20 milioane de euro.

DNA confirma: A deschis un nou dosar Transalpina

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Ludovic Orban DNA, #Ludovic Orban DNA Transalpina , #PNL