Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Orban: PNL ar putea fi chemat la guvernare pana in anul 2012

Luni, 01 Martie 2010, ora 13:30
2707 citiri
Orban: PNL ar putea fi chemat la guvernare pana in anul 2012

Partidul National Liberal ar putea fi chemat la guvernare pana in anul 2012, sustine prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, candidat la presedintia formatiunii.

"Eu niciodata nu am respins din start orice posibilitate de a negocia participarea la guvernare. Este posibil ca pana in 2012 sa apara din nou posibilitatea ca Partidul National Liberal sa fie chemat la guvernare, cu atat mai mult cu cat se vede clar ca actualul Guvern nu este capabil sa gaseasca solutii potrivite pentru problemele cu care se confrunta societatea romaneasca si economia romaneasca", a declarat Orban la RFI.

Prim-vicepresedintele PNL a precizat ca liberalii s-ar intoarce la putere, dar nu in orice conditii.

Ludovic Orban candideaza la sefia PNL

"PNL nu poate sa intre oricum la guvernare. Nu poate intra decat in masura in care negociaza un program de guvernare care sa fie in conformitate cu asteptarile, interesele si aspiratiile celor care sustin Partidul National Liberal din societate si decat in masura in care poate sa dea o reprezentare guvernamentala, care sa fie o garantie pentru punerea in practica a acestui program de guvernare", explica Orban.

El a mai spus ca experienta trista a celor doi ani in care PNL a facut casa comuna cu Partidul Democrat constituie un handicap extrem de mare si o frana in orice fel de deschidere sau de negociere.

Antonescu sustine ca nu va negocia cu Orban sefia PNL

Candidatul la presedintia PNL crede ca partidul are nevoie de mai multa putere si de candidati puternici pentru viitoarele alegeri.

"PNL are nevoie astazi mai putin de un candidat la Presedintie cat are nevoie de trei mii de candidati la functiile de primar, are nevoie de candidati foarte buni la presedintiile Consiliilor Judetene, are nevoie de candidati care sa intre in cursa de pe acum in colegiile parlamentare, cu atat mai mult cu cat este de asteptat ca actuala putere sa modifice legea electorala si sa introduca sistemul uninominal majoritar", conchide liderul liberal.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Orban PNL guvernare, #PNL Ludovic Orban presedintie, #Orban Antonescu PNL , #PNL