Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Orban: Stolojan are sanse sa devina premier in Congo

Vineri, 12 Septembrie 2008, ora 18:34
2306 citiri
Orban: Stolojan are sanse sa devina premier in Congo

PD-L poate forma un guvern condus de Theodor Stolojan in Burgundi, in Kuala Lumpur sau in Congo, dar nu in Romania, a declarat, vineri, vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

Ironic, Orban isi aduce aminte de acum patru ani si se asteapta ca Theodor Stolojan sa se imbolnaveasca, daca nu cumva este deja bolnav.

"S-ar putea ca fantoma lui Iliescu sa bantuie in continuare Cotroceniul, ca altfel este greu de inteles cum este posibil ca dupa 18 ani de evolutie democratica PD si Basescu sa propuna acelasi candidat pentru functia de prim-ministru, asa cum a facut si Ion Iliescu.

Dar, probabil, sunt niste fire nevazute pe care poate pana astazi nu am reusit sa le intelegem. Sigur ca in ceea ce ma priveste astept ca Stolojan sa se imbolnaveasca, chiar daca niste consilieri de imagine neinspirati l-au aratat la malul marii, aproape in costumul lui Adam, iesind din valurile marii sau din piscina", a sustinut Ludovic Orban, informeaza Adevarul.

"Eu cred ca se va imbolnavi, daca nu cumva este deja bolnav, si in niciun caz povestea cu Stolojan prim-ministru nu va deveni realitate. Oricum, daca partea nu foarte mare din PD care mai are o urma de normalitate... Cu Stolojan candidat la prim-ministru, PD poate sa formeze Guvernul in Burundi sau in Kuala Lumpur sau poate in Congo, in niciun caz in Romania", a spus Orban.

Pe de alta parte, liberalul a afirmat ca romanii nu mai au nevoie de oameni politici care "sa guverneze Romania zanganind catusele, folosind intrumentele de represiune" - parchetul, serviciile de informatii, politia.

"Nu mai avem nevoie de fantome ale trecutului, asa cum este vechiul nou candidat la functia de prim-ministru pe care l-a prezentat PD", a spus Ludovic Orban.

Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Premierul britanic Rishi Sunak a promis recent un ajutor militar suplimentar de 500 de milioane de lire sterline pentru Ucraina, avertizând că Vladimir Putin „nu se va opri la granița...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Theodor Stolojan, #Ludovic Orban, #premier, #PDL, #guvern, #Congo , #PNL