Sarbu: Orban a uitat sa-l invoce pe Bachus, zeul lui preferat

Marti, 05 Mai 2009, ora 12:17
2838 citiri
Sarbu: Orban a uitat sa-l invoce pe Bachus, zeul lui preferat

Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu (foto), a declarat, la finalul dezbaterii motiunii pe agricultura, ca demersul PNL a demonstrat ca liberalii nu stiu sa dea solutii, iar lui Ludovic Orban i-a trasmis ca a uitat sa-l invoce pe Bachus in discursul legat de "ingerii rai".

"Motiunea simpla a fost doar o demonstratie ca suntem in democratie, ca putem spune ce dorim, ca nu raspundem pentru ce spunem, ca nu stim sa dam nicio solutie, dar vrem sa parem ca dam solutii si sigur ca lucrul asta se vede transparent", a spus Ilie Sarbu, citat de Mediafax.

El a subliniat ca, oricat este de intelegator, nu poate trece peste doua interventii, prima a "unui anonim", care nu s-ar fi remarcat cu nimic in ceea ce priveste politica si agricultura - sugerand ca ar fi vorba de deputatul Mihai Banu -, iar a doua a fostului ministru liberal al Transporturilor, Ludovic Orban, caruia i-a spus ca a uitat sa-l invoce pe Bachus.

"Domnul Orban, dupa ce a fost ministru la Transporuri si a avut o performanta extraordinara ca a terminat patru sau cinci kilometri de autostrada, acum s-a apucat de agricultura, pot sa inteleg lucrul asta, fiindca o poate face in Bucuresti foarte bine, dar am vazut ca a inceput sa intre in subtilitati din istoria religiilor. Am fost de acord cu << ingerii rai >> pe care i-a numit, dar a uitat un lucru si ma mir, fiindca nu trebuia sa uite, n-a vorbit despre Bachus, care este zeul lui preferat", a sustinut Sarbu.

Orban, coplesit de vinul Impartasaniei

El i-a transmis lui Orban ca sunt lucruri cu care se poate glumi si lucruri cu care nu se poate glumi, acuzandu-l ca poate e coplesit de vinul Impartasaniei atunci cand vorbeste de anafura.

"In ceea ce priveste cele sfinte, va garantez ca respectul si credinta pe care le avem se afla in inimile fiecaruia fara a fi declarate, dar asta nu are nicio legatura cu starea dezastruoasa a agriculturii in care ati reusit sa o aduceti, poate mai putin dumneavostra, cat colegii dumneavoastra de Guvern", a venit replica lui Orban.

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis ministrului Ilie Sarbu, luni, la dezbaterea motiunii pe tema agriculturii, ca nu este pacat ca a dezbracat sutana de preot, dar ca din pacate stapanii pe care ii "slujeste", colegii din Guvern, sunt "dracul gol" pentru agricultura romaneasca.

Motiunea simpla a PNL, intitulata "Agricultura si dezvoltarea rurala spre dezastru", prin care liberalii solicitau demiterea ministrului Agriculturii, Ilie Sarbu, a fost respinsa, luni seara, de deputati.

Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat luni seară, 22 aprilie, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum...
#Ilie Sarbu, #Ludovic Orban, #vinul impartasaniei, #Sarbu Orban Bachus, #motiune simpla PNL, #motiune agricultura, #demitere Ilie Sarbu , #PNL