Orban, la mitingul PNL de la Suceava: Romanii au stampila de vot, cu care pot sa rapuna dracii rosii

Marti, 07 Mai 2019, ora 20:10
4305 citiri
Orban, la mitingul PNL de la Suceava: Romanii au stampila de vot, cu care pot sa rapuna dracii rosii
Facebook Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, la Suceava, unde liberalii au organizat un miting electoral, ca romanii au adevarata putere, stampila de vot, "glontele de argint cu care pot sa rapuna dracii rosii care-si bat joc de Romania". La randul sau, Rares Bogdan, candidatul liberal pentru alegerile europarlamentare aflat pe prima pozitie, a spus ca "in democratie, hotii stau la puscarie, nu in Guvern, nu in Parlament, nu in Kiseleff".

Liberalii au organizat, marti, la Suceava, un miting electoral la care, potrivit estimarilor PNL, au participat cinci mii de persoane.

"Inainte cu o zi de summitul de la Sibiu am un mesaj pentru Europa: Romania este in Europa, este Europa si nu vom accepta niciodata o Europa cu doua viteze. O singura viteza, o singura Europa", a spus Rares Bogdan, candidatul pentru alegerile europarlamentare aflat pe prima pozitie.

El a facut o comparatie intre spitalele din orase conduse de primari liberali si orase conduse de primari social-democrati.

"La Oradea, doua spitale modernizate cu bani europeni. Vreti sa mergeti sa vedeti cum arata spitalele din Craiova, din Constanta sau din Braila? Daca nu sunteti bolnavi, riscati sa va imbolnaviti. La Alexandria si Slatina, situatia este groaznica", a mai spus Rares Bogdan.

Acesta a vorbit si despre adversarii politici, social-democratii care vor sa ingenuncheze justitia.

"Lui Gheorghe Flutur (presedintele Consiliului Judetean Suceava- n.r) i-au facut patru dosare, din biroul din Kieseleff. Va amintiti de stenoramele otravite? Asta vor ei, astfel de justitie vor ei. (...) Primul ministru de atunci, cu liderii din Kiseleff spuneau: nu ajung patru, mai faceti-i patru sa-l linistim. Asa inteleg ei: justitia ingenunchiata, sa puna mana pe ea. Nu vor sa plateasca pentru hotii, ca ei nu inteleg ca in democratie hotii stau la puscarie, nu in Guvern, nu in Parlament, nu in Kiseleff", a mai spus Rares Bogdan.

La randul sau, liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca glontele de argint cu care pot fi rapusi "dracii rosii" este stampila de vot si ca liberalii se lupta cu un adversar capabil de orice pentru a nu pierde puterea.

"Asa cum astazi am infruntat frigul, ploaia, sa fim la fel de determinati sa infruntam un adversar pervers, un adversar care nu respecta nicio regula, un adversar care calca in fiecare zi demnitatea fiecarui roman, sa ne luptam cu un adversar care este capabil de orice pentru a nu pierde puterea. Sa le spunem romanilor ca adevarata putere este in mana fiecaruia, ca au glontele de argint cu care pot sa rapuna dracii rosii, care isi bat joc de Romania, glontele de argint e stampila de vot care sa fie pusa pe sageata Partidului National Liberal", a afirmat Orban.

El spune ca social-democratii sustin ca sunt patrioti, dar in 27 martie, cand a fost aniversata Unirea Basarabiei cu Bucovina, Liviu Dragnea era cu Irina in diferite insule.

"Nu ii inteleg pe oamenii astia cum de nu le e rusine. Scriu ei pe afisele lor patrioti in Europa. Unde a fost Liviu Dragnea in 27 martie, cand am aniversat Centenarul Unirii Basarabiei cu Romania? Cu Irina, in diferite insule. Cine a fost in 27 martie anul trecut in Basarabia pentru a aniversa 100 de ani a Unirii Basarabiei cu Romania? Va spun eu, presedintele PNL. Eu nu trebuie sa scriu pe afisele PNL patriot in Europa pentru ca fiecare roman stie ca liberalii sunt adevaratii patrioti care isi iubesc tara si care se bat pentru interesele Romaniei. Unde a fost Liviu Dragnea in 28 noiembrie cand am aniversat 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu Romania? Tot prin tari straine. Cine a fost in 28 noiembrie in Suceava, la aniversarea Centenarului? Tot presedintele PNL", a mai declarat Orban.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Orban miting PNL Suceava vot draci , #presedinte PNL