Presedintele PNL, despre marele miting al PSD: Doar in regimuri totalitare am vazut

Luni, 28 Mai 2018, ora 16:47
4958 citiri
Presedintele PNL, despre marele miting al PSD: Doar in regimuri totalitare am vazut
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca a vazut doar in regimuri totalitare mitinguri de sustinere ale unui partid de guvernamant, cu referire la marele miting pregatit de PSD pentru inceputul lunii viitoare.

Acesta a aratat ca toti romanii au motive sa fie nemulumiti de guvernarea PSD, astfel ca nu ar avea de ce sa sustina Guvernul Dancila.

"Eu n-am mai vazut mitinguri de sustinere a unui partid de guvernamant decat in regimurile totalitare. In democratie nu-mi aduc aminte ca un partid de guvernamant sa organizeze mitinguri de sustinere pentru Guvern.

Nu vad cine ar putea sa vina. Functionarii publici, carora li s-a promis cresterea salariului cu 25% si carora li s-a majorat salariile cu maxim 4%? Proprietarii de terenuri agricole, care au fost mintiti ca vor avea zero impozit si care platesc in continuare impozit? Actionarii la companii carora li s-a promis zero impozit la dividente si nu numai ca nu s-a redus, ci s-a adaugat si contributia pentru asigurarile de sanatate de 10%?

Sa vina pensionarii, carora nu li s-a majorat punctul de pensie cu 8% la cat ar fi avut dreptul de la 1 ianuarie 2018? Angajatii din mediul privat, carora transferul contributiilor le-a afectat veniturile? Populatia, careia i-a scazut puterea de cumparare? Cei care au credite si carora le-au crescut ratele ca urmare a cresterii ROBOR? Tot romanii carora le-a scazut puterea de cumparare ca urmare a cresterii inflatiei de la 0,2% la 5,2%?

Ma cam indoiesc ca oamenii ar avea motive sa vina la un miting de sustinere a guvernului PSD-ALDE", a spus presedintele liberal, luni, la Digi 24.

La randul sau, deputatul PNL Dan Vilceanu sustine ca mitingurile de sustinere "sunt mitinguri pe care le-am mai vazut pe vremea lui Ceausescu".

"Eu n-am mai auzit in viata mea o idee mai ridicola. Mitingurile de sustinere sunt mitinguri pe care le-am mai vazut pe vremea lui Ceausescu. Pana atunci, avem un partid care ar trebui sa guverneze, dar care a generat nemultumiri si care ar trebui sa indure mitinguri impotriva masurilor luate.

Nu poti sa faci un miting de sustinere a guvernului si, practic, impotriva opozitiei. Asa ceva este de domeniul unei minti bolnave. (...) Avem un guvern, exista un site specializat in promisiuni guvernamentale realizate: 14-15%. Si PSD se gandeste sa faca un miting de sustinere a lui Dancila. Mi se pare ca suntem pe vremea lui Ceausescu, cand erau chemati oamenii din fabrici si uzine", a mai precizat Vilceanu.

Amintim ca surse citate de Digi 24 sustin ca Liviu Dragnea va anunta in mod oficial acest miting. Social-democratii vor sa scoata in strada cel putin 65.000 de persoane.

De asemenea, presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a confirmat ca marele miting de sustinere a guvernarii social-democrate va avea loc pe 9 iunie.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ludovic Orban miting PSD, #miting sustinere PSD , #presedinte PNL