De la cititori: Madalina Manole ne arata cum moartea face rating

Joi, 22 Iulie 2010, ora 22:59
8334 citiri
De la cititori: Madalina Manole ne arata cum moartea face rating
Foto: www.newz.ro

Interviu la ProTV in direct cu Petru Mircea, sotul Madalinei Manole. Exclusivitate. Avem toate ingredientele unui show: intr-un studio, invitatul vorbeste, iar, la un moment dat, moderatorul chiar il intrerupe pentru o imensa pauza de publicitate. Lacrimile, in direct, dupa publicitate.

Este sfatuit, indirect, sa isi tina putin lacrima care a incoltit in coltul ochiului chiar in momentul in care acesta marturiseste ca "gurita" (teribil diminutiv!) sotiei sale mirosea intr-o zi a diluant, semnul unei tentative de sinucidere.

Dupa pauza, sotul izbucneste, in sfarsit, in lacrimi, iar camera focuseaza pe ochii lui incercanati. Iata ce monstri naste cea mai buna televiziune comerciala in ziua de azi. Avem parte, in direct, de la ProTV, de multe detalii senzationale in legatura cu subiectul momentului: moartea Madalinei Manole.

A trecut vremea cand aveam Breaking News cu evenimente majore ca razboaie, posibila cadere a Guvernului sau atentate teroriste. Acum, televiziunea s-a adaptat la cerintele momentului: senzationalul cu orice pret. Chiar si despre o moarte. Mai rau: o sinucidere tragica.

Din interviu aflam noi detalii surprinzatoare. Sotul raspunde atacurilor parintilor fostei sale sotii si ofera chiar detalii in legatura cu trecutul Madalinei. Mai aflam ca parintii o bateau cand era mica. Intrebarile lui Catalin il ataca neintrerupt pe sot, care rezista foarte bine si intra in cele mai ascunse colturi ale casniciei lor. Showul este total: avem parte si de un montaj cu declaratii ale unui fost terapeut al Madalinei.

Moartea face rating

Indoliat si cu chipul ravasit, parca, Petru Mircea rascoleste prin aspectele intime ale vietii Madalinei Manole. Tot repeta ca ii este foarte greu sa vorbeasca despre aceste lucruri, dar isi motiveaza atitudinea prin faptul ca trebuie sa se apere. Poate mai bine era ca el sa pastreze tacerea o perioada de timp, pentru a tine doliu dupa disparitia sotiei. Dar stie ca tacerea ar insemna ascunderea unor lucruri.

Pro TV a fost primul post care a obtinut un interviu cu sotul indurerat. A urmat apoi Antena 1, in urmatoarea zi. E interesant de vazut pana unde va fi impinsa curiozitatea si indrazneala jurnalistilor. Poate nu peste mult timp vom vedea pe masa OTV-ului paharul din care Madalina a baut otrava. Sau poate ca sotul ii va invita in casa si le va arata, in direct, locul in care a gasit-o moarta pe sotia sa. Cu siguranta, insa, nu va fi ultimul lui interviu.

E cert ca s-a nascut un subiect cu potential ridicat de audienta. Probabil ca Dan Diaconescu, ocupat cu vizitele pe la DNA, este deja invidios pe aceasta lovitura de rating a ProTV. Moartea a devenit un show. Nu e de mirare ca acum vreun an, in Anglia, o castigatoare a concursului Big Brother, aflata in faza terminala a unei boli, si-a vandut drepturile de televizare cu foarte multi bani. Aceasta este televiziunea viitorului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Madalina Manole murit, #Petru Mircea interviu , #murit
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
daca lucrurile continua asa, nu m-ar mira sa se sinucida si el...Daca o iubea cu adevarat, ar putea s-o urmeze..