Opinii: Madalina Manole - steaua cazatoare fata-n fata cu ipocrizia romaneasca

Marti, 27 Iulie 2010, ora 20:26
3347 citiri
Opinii: Madalina Manole - steaua cazatoare fata-n fata cu ipocrizia romaneasca

Fata frumoasa, talent incontestabil si poate cu o personalitate extrem de fragila, Madalina Manole ne-a incintat pe toti, pe fanii inversunati sau pe simpli melomani care apreciaza o muzica buna romaneasca.

Imperii antice s-au prabusit si-au fost inlocuite de alte imperii, alti regi au domnit in locul celor decapitati, sisteme policitce ghidate de dogme ridicol de perfecte in teorie, au cazut dupa ce-au fost testate si platite cu vieti omenesti (pierderi colaterala le numesc unii !!!).

O caracteristica tipica romanilor este si aceea de a exagera o situatie pana cand tintarul depaseste proportiile armasarului. Uitatul in gradina vecinului pentru a-i spiona capra si comparatia cu propria bovina este poate o alta slabiciune a noastra pentru a abate atentia de la realele probleme, de la realitatea amara in care toate se poticnesc si unde domneste lenea, unde specula ia locul business-ului adevarat, unde cultura este inlocuita de pseudo-cultura oriental-asiatica si unde adevaratele valori se estompeaza in umbra celor care sunt "tari in clanta", a celor care au "buzunarul gros".

Care mai sunt valorile acum in tara noastra? In care directie anume mergem astazi si care-i diferenta dintre ieri si azi? Ieri ne numeam comunisti si eram ghidati de un dictator dement si clica lui, iar astazi suntem ghidati de zeci de clici demente care genereaza altfel de dictatori.

Si atunci, un suflet amarat si ratacit facand un gest disperat, da apa la moara unor ziaristi si comentatori de doi bani, care incep sa ancheteze cu pseudo lor stiinta, pentru a afla propriul-lor-adevar, care le convine cel mai bine si care se vinde cu miile de exemplare, umpland buzunarele unora si capetele goalen ale altora.

O intrebare s-ar pune: de ce nimeni n-a facut ceva la timp, daca a remarcat niste semne dubioase? Cum se poate ca sotul sau sotia care paraseste patul conjugal in plin mijlocul noptii, pentru mai mult de cinci minute, nu alerteaza neuronii celuilalt, in contextul in care exita clar o tendinta auto-distrugatoare?

Guri slobode se lauda ca au facut cine stie ce pentru Madalina, dar, paradoxal, i se da Madalinei astazi importanta de care ea ar fi avut nevoie ieri.

Madalina Manole a fost o femeie frumoasa, talentata si apreciata de multi fani, dar i-a lipsit anturajul care sa o promoveze in contextul in care toate noile paparude isi expun fesele si silicoanele si la care prostimea se prosterneaza in ritmuri orientale. Ea n-a avut suportul necesar care sa o aduca la suprafata, ca o apa curata care spala mizeriile.

Madalina Manole a fost o victima a unui sistem putred, mancat de ambitii nepotiste, de bisnita execrabila si de non-cultura, si ca ea mai sunt zeci si zeci de ADEVARATI artisti, cu nume frumoase, curate, romanesti, care n-au porecle ridicole ce evoca mezelurile, intemperiile naturii, sau mai stiu eu ce alte nume indiene (Winnetou ar muri de invidie daca ar mai trai astazi).

Pe cine blamam azi? PE NOI! Suntem vinovati, ar trebui acum sa facem MEA CULPA pentru ca acceptam inca sa ne infundam si mai mult in mizerie, in coruptie si injustitie. Acceptam doctorii care uita de juramantul lui Hippocrates cand baga mana-n buzunarul suferinzilor, acceptam judecatorii care vand dreptatea celor care pot sa o cumpere, alegem politicieni care navigheaza dupa cum bate vantul si acceptam toti veneticii si parvenitii care isi etaleaza prostia si incultura in vazul si acordul tuturora.

Madalina, eu, un roman plecat de 16 ani din tara, te rog din suflet sa ma ierti ca n-am fost la inaltimea valorii tale si ca n-am ascultat mai mult muzica ta. Iarta-ne Madalina pentru ca n-am stiut sa te vedem, sa te auzim si sa te avem in inimile noastre si n-am reusit sa-ti intindem mana atunci cand aveai mai mare nevoie de noi. Odihneste-te in pace si Dumnezeu sa te ierte pentru ceea ce poate noi te-am impins sa faci!

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Madalina Manole sinucidere, #Madalina Manole moarte , #murit