Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Sotul Madalinei Manole povesteste primele tentative de sinucidere

Joi, 22 Iulie 2010, ora 19:43
21407 citiri
Sotul Madalinei Manole povesteste primele tentative de sinucidere
Foto: ProTV

Sotul Madalinei Manole respinge acuzatiile grave ale socrilor sai privind modul in care s-a comportat cu artista si povesteste, in premiera, starile prin care a trecut aceasta in ultima perioada si care au culminat cu sinuciderea sa.

"Nu ma asteptam din partea unor oameni pe care i-am numit 'mama si tata' sa vina cu asemenea mizerii si minciuni la asa scurta vreme de la trecerea in nefiinta a copilului lor", a declarat Petru Mircea intr-un interviu acordat joi seara pentru ProTV.

Acesta a recunoscut ca dupa actiunea deschisa in instanta ii suspecteaza pe socrii sai ca urmaresc "sa ia toata munca Magdei (n.red: prenumele real al Madalinei Manole era Magdalena), casa, avere, copil tot(...)Este evident, eu nu fac acuzatii, nu sunt presupuneri, este evident acum".

Petru Mircea a admis ca in momentul in care a vazut ca sotia sa era tot mai apasata de tristete a banuit ca era vorba despre trauma divortului de Serban Georgescu, dar pana la urma a ajuns sa creada ca relatia cu parintii, (carora Serban Georgescu le spunea "piranha" conform afirmatiilor sale, pentru ca i-ar fi cerut bani in permanenta), a facut-o sa cada intr-o depresie profunda.

Cum a inceput totul

Sotul Madalinei Manole spune ca lucrurile s-au agravat in acest an. "Nu mai avea puterea sa ocroteasca copilul, ceva incepea sa o tina mai departe de copilas, chiar daca ii era dor de el in continuare, vorbeam in continuare despre el, ne faceam planuri pentru viata lui. Va mai trece timp pana voi realiza exact ce s-a intamplat si ce a declansat totul", a mai spus acesta cu vadita tristete, adaugand: "isi manifesta teama de a nu putea sa aiba grija de copil asa cum trebuie".

Petru Mircea inca nu poate intelege ce anume a facut-o atat de nefericita pe sotia sa, in conditiile in care tocmai incheiase un contract pentru un nou album si urma sa aiba loc concertul de lansare si un turneu prin toata tara.

Pe de alta parte, ca femeie "avea griji, dar nu mi-a dat nimic de banuit. Ca e plinuta, ca i se par picioarele nu stiu cum, desi erau superbe. Nu mi s-au parut semne alarmante pana aproape de ziua fatala cand spunea tot timpul ca nu se mai suporta fizic", asa cum a scris si in mesajul de adio.

Cand a fost momentul "de rupere"

"S-a intamplat cu o zi inainte de 11 mai, de ziua de lansare, cand dupa o emisiune matinala si-a manifestat o teama despre care nu am putut sa aflu mai multe atunci si dorinta de a nu mai aparea nicaieri. S-a dus acasa. M-a sunat si mi-a spus ca a baut ceva (n.red: incercase sa se sinucida). De atunci am trecut prin tot felul de stari cumplite. Era alt om la fata! S-a dovedit ca isi pusese cateva picaturi de diluant in putin suc si s-a dovedit ca nici macar nu a ingerat, a si scuipat-o. Nu a avut curajul sa mearga mai departe.

Ii mirosea gurita a diluant in momentul in care m-am apropiat sa o sarut. Am vrut sa sun la 112, nu m-a lasat in ruptul capului, a zis ca va afla lumea, ca inca nu se simte rau. Am sunat imediat un doctor", a povestit Petru Mircea.

Eu nu mai vorbeam cu Magda, avea o alta fata!

"Medicul m-a intrebat ce reactii are, ce face, si mi-a zis: 'da-i sa bea lapte dulce mult!'. Am intrebat-o de ce a facut asta. Mi-a raspuns, ceea ce tot repeta de atunci, ciclic, parca programata fix in mijlocul saptamanii, ca vede toata dragostea cu care o inconjuram si ca stie ca pentru ca sa ne fie noua mult mai bine, si mie si copilasului, ea trebuie sa ne vegheze din alta parte. Dar eu nu mai vorbeam cu Magda, avea o alta fata! Numai cine a mai trecut prin asa ceva ar putea sa inteleaga", a rememorat sotul artistei.

Intrebat de jurnalistul care il intervieva daca a apelat la psihologi, Petru Mircea a dat un raspuns cutremurator: "Am incercat si cu psihologi. Desi se spune ca sunt care vin la domiciliu, eu nu am dat peste asa ceva. Mi s-a spus ca persoana trebuie sa vina de buna voie la medic. Madalina nu a vrut cu niciun chip! Aveam cu totii teama ca se va afla...A fost cumplit. Ea refuza! O stiu si parintii ei".

Asa s-a ajuns la bioenergoterapetul pe care parintii Madalinei Manole l-au catalogat drept "vraci".

Ce spune bioenergoterapeutul

Intervievat la randul sau de ProTV, terapeutul care a acceptat sa vina pe 17 mai la domiciliul Madalinei Manole, pentru a o trata, a povestit urmatoarele:

"Era in sufrageria casei din Otopeni. Era in stare proasta, fizic, mental. Nu comunica cu nimeni. Dupa 20 de minute am reusit sa o readuc cat de cat la un asa-zis normal si sa comunic cu dansa. Si-a mai revenit, ii disparuse umbra de pe fata", a povestit el.

Terapeutul a afirmat ca a venit de cinci ori la domiciliul artistei si ca la una dintre sedinte au asistat si parintii ei.

"I-a auzit cum vorbeau in bucatarie despre psiholog. S-a ridicat brusc si le-a spus gesticuland: 'Nu, nu vreau !'", a mai povestit terapeutul.

Acesta a dezvaluit ca Madalina ii tot repeta: "Tot respectul pentru dumenavoastra, dar eu trebuie sa plec!" iar cand a fost intrebata "unde?" a raspuns : "Nu stiu dar trebuie sa plec".

"'Dar cu copilul, cu Puiu, cu parintii si prietenii?", o intrebam. 'Vreau sa ii las linistiti!", mai povesteste medicul ca explica artista.

In opinia sa, artista "avea un blocaj energetic vechi. Desi la suprafata era perfect sanatoasa, in interior era efectiv daramata, ea nu mai avea 'casa sufletului nostru', daramase peretii pana ramasese un hau, o gaura din care se aud numai 'tipete'. Mi-e peste masura sa va spun ce simteam".

Acesta mai spune ca in unele zile "parea normala".

"Miercuri in schimb, incepea...Se trezea foarte devreme, pe la 3-4 si incepeau starile, iar joi se agravau, vineri era invers. In zilele acelea se schimba efectiv la fata nu mai iesea din casa, nici macar in curte", a dezvaluit medicul.

Din spusele sale reiese ca Madalina Manole avea o parere foarte proasta despre ea.

"Spunea ca imbatraneste, ca nu o sa o mai iubeasca lumea(...) Era inversunata, o femeie extrem de hotarata. (...)M-a uimit ca si-a pus atata patima in hotararea de a duce lucrurile la capat si felul in care a disimulat tot timpul. Isi tinea gandurile in dansa, le-a strans, le-a strans, si si-a format o lume proprie interioara, o lume goala. Nu nu am mai putut face fata", a spus terapeutul.

Acesta a mai apreciat ca baietelul a reprezentat "ultima sansa". "Cand s-a nascut, au fost atat de mari asteptarile incat nu s-a putut ridica la nivelul lor", a mai explicat acesta.

Prima oara la un psihiatru

"Despre el spuneau socrii mei ca e vraciul, dar ei au fost de fata, omul asta nu facea nimic pe ascuns. Erau multumiti, impacati ca facem ceva totusi, impotriva vointei Magdei, ceva care nu ii va afecta imaginea", a continuat Petru Mircea interviul acordat ProTV, vorbind despre bioenergoterapeutul care a tratat-o pe sotia sa.

Acesta a subliniat ca uneori Madalina redevenea "acelasi om normal".

"Nici nu stiam cum sa abordez problema, incercam sa o apropii din nou de muzica, de planuri, imi spunea 'bine, hai ca o sa stabilim maine' si chiar stabileam lucruri legat de perioada urmatoare pana in ziua de miercuri, cand se darma totul pana vinerea. Inexplicabil", a marturisit el.

Petru Mircea a mai declarat ca artista a refuzat in repetate randuri ajutorul bisericii, iar la inceputul lunii iunie a avut loc a doua tentativa de suicid, ingerand un pumn de medicamente.

Madalina Manole - Povesti incredibile cu blesteme si vrajitoare

"Am ajuns la spital. Am fost atat de multumit ca am reusit sa ajungem la spital. Ma gandeam ca poate cineva va observa ceva. A fost prima data in fata unui psihiatru, cineva obisnuit cu astfel de probleme. Dar cu mine personal nu au discutat medicii. Au facut notari intr-o fisa de externare care este proba la dosar. M-am uitat pe ea, se pare ca nu dadea nimic de banuit. Asa cum a ascuns toata viata acel 'ceva' in adancul sufletului ei".

"Ajunsi acasa, parea ca isi revine. De fiecare data ne bucuram si ne rugam sa fie pana la sfarsitul zilelor noastre, dar nu a fost sa fie asa", a mai spus sotul Madalinei Manole, precizand inca o data ca a fost si va ramane "jumatatea sufletului ei, indiferent de ce se spune, nu imi pasa de nimic, nu ma atinge nimic".

Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
După publicarea unui memorandum care subliniază mai multe lipsuri pentru plata salariilor în acest an, premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi vreo problemă și a ținut să dea asigurări...
#Madalina Manole sinucis, #Madalina Manole sot, #Madalina Manole murit, #Madalina Manole tentative sinucidere , #murit