Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Madonna si-a socat fanii, la Londra (Galerie foto)

Duminica, 02 Iunie 2013, ora 20:23
3791 citiri
Madonna si-a socat fanii, la Londra (Galerie foto)

Aparitia Madonnei sambata seara in cadrul unui eveniment din Londra a starnit o serie de critici din partea fanilor, care au comentat pe Twitter ca fata vedetei este "umflata".

Madonna a prezentat o parte a concertului Sound of Change, purtand un pulover negru pe gat si pantaloni de aceeasi culoare.

Trasaturile vedetei au dus la comentarii critice ale fanilor, care au scris pe Twitter ca fata vedetei arata ciudat, potrivit Daily Mail.

Fanii au adaugat ca atentia lor a fost captata de fata Madonnei, neputand urmari cu atentie ceea ce vedeta spunea pe scena. Au scris pe Twitter ca vedeta arata "ridicol", spunand ca aspectul umflat al fetei este cauzat de interventiile estetice.

Au implorat-o pe vedeta sa nu mai apeleze la diverse interventii la nivelul fetei.

In ceea ce priveste interventiile estetice, Madonna declarase anterior ca nu a apelat la aceste proceduri, insa nu exclude acest lucru pentru viitor.

Participarea la evenimentul de la Londra s-a facut in contextul in care vedeta sustine puterea femeilor la nivel mondial, prin ceea ce numeste o "revolutie a dragostei".

"Continui sa le spun oamenilor ca vreau sa incep o revolutie, dar revolutia mea nu implica varsare de sange si violenta. Revolutia mea incepe cu educatia. Revolutia mea inseamna dobandirea unui nivel mai inalt al constiintei, insa acest lucru nu poate incepe fara educatie.

Nu putem schimba aceasta lume si nici nu putem sa incepem sa ii tratam pe ceilalti cu demnitate, fara sa avem la baza o educatie. Sa facem ca aceasta seara sa fie inceputul acestei revolutii, pentru ca educatia nu este un lux, este un drept uman fundamental", a spus Madonna.

Turneul Sound of Change este sustinut de catre Gucci, fiind o campanie globala prin care se militeaza pentru un nivel mai mare de putere acordat femeilor. Se desfasoara pe sase continente, in mai multe de 150 de tari.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Madonna operatii estetice, #Madonna operatii fata, #Madonna eveniment Londra, #Madonna discutii Twitter , #stiri Madonna