Pretentiile fabuloase ale Madonnei pentru concertul de la Bucuresti

Vineri, 21 August 2009, ora 11:22
5609 citiri
Pretentiile fabuloase ale Madonnei pentru concertul de la Bucuresti

Madonna nu se dezminte si isi inmulteste pretentiile fabuloase pe ultima suta de metri, inaintea concertului de miercuri din Parcul Izvor.

Ultima dorinta a Madonnei, cunoscuta pentru cererile sale aflate la limita absurdului, este sa fie servita numai cu apa sfintita, imbuteliata, de catre organizatorii concertului de la Bucuresti, arata Pro TV.

Vedeta internationala le-a mai cerut organizatorilor si 1.370 de prosoape pentru ea si pentru echipa sa, bodyguarzi femei, 20 de linii telefonice, soia verde si multi trandafiri.

De asemenea, Madonna este cunoscuta pentru faptul ca isi aduce la fiecare concert, in fiecare tara, mobilierul propriu, care va fi instalat in cele 60 de containere in care va locui alaturi de echipa sa pe durata concertului.

Biserica le cere credinciosilor sa stea acasa

Folosirea simbolurilor religioase ca obiecte de recuzita si coregrafiile mai mult decat indraznete au atras protestele Bisericii in intreaga lume, iar ecourile acestor critici se aud si la Bucuresti.

"Nu va duceti la concertul Madonnei, asta le recomandam credinciosilor nostri. Nu le putem interzice sa participe la concertul ei, dar ar fi mai bine sa evite, din cauza precedentelor ei, din cauza pozitiei sale sfidatoare la adresa valorilor catolice. Modul ei de manifestare pe scena, prin dansuri erotice, lascive, constituie un pacat. Daca te complaci, pacatuiesti. Este regretabil ca se foloseste de simbolurile crestine, e dureros pentru noi, dar suntem constienti ca nu o putem impiedica", a declarat un purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, citat de ziarul Ring.

Reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane s-au aratat insa mult mai relaxati, potrivit publicatiei citate, limitandu-se sa spuna ca se face mult zgomot pentru nimic.

Ultimele pregatiri inaintea concertului

Cu numai cateva zile inaintea concertului de pe 26 august, din Parcul Izvor, peste 1.200 de oameni au inceput sa lucreze la amenajara scenei inalte de 15 metri si a cabinelor Madonnei, care se vor intinde pe 3.500 de metri patrati, potrivit organizatorilor.

"Oraselul" construit de organizatori cu ocazia concertului va contine si sali de mese si o sala de gimnastica, pentru angajatii cantaretei.

Pana acum, sase tiruri incarcate cu echipament au ajuns in Capitala si inca 90 mai sunt asteptate, in zilele urmatoare.

Organizatorii concertului promit ca Madonna va concerta miercuri pe cea mai mare si mai grandioasa scena vazuta pana acum in Romania.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Madonna concert Bucuresti, #Madonna concert Izvor, #pretentii Madona Bucuresti , #stiri Madonna