Sean Penn, despre una dintre fostele sotii, care l-a acuzat ca a batut-o: O femeie fantastica

Marti, 17 Martie 2015, ora 17:01
3630 citiri
Sean Penn, despre una dintre fostele sotii, care l-a acuzat ca a batut-o: O femeie fantastica
Foto: ContactMusic

Sean Penn, care a fost casatorit in trecut cu Madonna, a vorbit in termeni elogiosi despre aceasta, chiar daca vedeta sustine ca a fost batuta de el, in timpul mariajului si chiar dupa.

Actorul a declarat, intr-un interviu recent pentru The Times, ca simte o "mare afectiune" pentru Madonna, cu care a fost casatorit in anii '80. Declaratia vine in contextul in care neintelegerile lor si faptul ca Penn era agresiv au fost prezentate pe larg in presa acelor vremuri si mult timp dupa aceea, aminteste ContactMusic.

In acea vreme, Penn, distins cu Oscar, avea altercatii violente si cu paparazzii, fiind arestat si pentru ca a agresat-o pe Madonna. Acesta sustine insa ca altfel stateau lucrurile in interiorul cuplului, ca Madonna era "un foc".

"E o femeie fantastica, pentru care simt mare afectiune. Nici macar nu a mers in turneu cat am fost impreuna. (...). Era un foc, stii? In interiorul ei", a povestit actorul, care in prezent formeaza un cuplu cu Charlize Theron.

Penn este convins ca, la randul ei, si Madonna l-ar descrie in mod similar, dand de inteles ca intre ei a fost o pasiune intensa. O pasiune care nu a putut insa sa-i tina impreuna, Madonna fiind cea care a depus actele pentru divort.

Mariajul dintre Penn si Madonna a fost cu probleme inca de la inceput. Certurile violente dintre cei doi erau la ordinea zilei, mai ales ca Penn consuma mari cantitati de alcool zi de zi. In 1988, cand Penn era convins ca Madonna are o aventura cu Warren Beatty, o cearta monstru avand din nou loc, Madonna a pus piciorul in prag, anuland casatoria.

Detalii cumplite pe care le-ai uitat despre vedete (Galerie foto)

Intr-o seara, dupa ce din nou a consumat alcool, Penn a escaladat casa Madonnei, reusind sa patrunda. Cantareata, singura acasa, a fost legata de un scaun si agresata, fizic si emotional, timp de mai multe ore. Pentru ca, la un moment dat, Penn a ramas fara bautura, a plecat sa isi faca provizii. S-a intors si a luat-o de la capat. Madonna a reusit sa scape doar invocand nevoia de a merge la toaleta.

Penn, pe atunci in varsta de 25 de ani, a fost arestat, insa acuzatiile au fost retrase, pentru ca Madonna nu a vrut sa ajunga subiectul favorit de barfa al tabloidelor. Cat despre Penn, activist convins si detinator de doua Oscaruri, a reusit sa faca uitat incidentul.

Dupa divortul de Madonna, in 1989, Penn, in varsta de 54 de ani, s-a casatorit cu Robin Wright, cu care a avut doi copii: Dylan, de 23 de ani, si Hopper, de 21. In prezent, presa mondena scrie ca ar fi logodit cu Charlize Theron, depunand deja actele pentru a-l adopta pe baietelul de culoare al acesteia, infiat de actrita cu ani in urma.

Sean Penn face un gest curajos: Adopta copilul iubitei sale

Actorul este in plina promovare a filmului "The Gunman", unde vor putea fi vazuti, printre altii, si Javier Bardem, Ray Winstone si Idris Elba. Acesta, care nu beneficiaza de critici pozitive, va intra in cinematografe in 20 martie.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Sean Penn Madonna, #Sean Penn despre Madonna, #Sean Penn sotii, #Sean Penn violent, #Sean Penn The Gunman , #stiri Madonna