Tentatiile lesbiene - de ce vor femeile sa faca sex cu alte femei?

Marti, 07 Octombrie 2008, ora 20:05
27178 citiri
Tentatiile lesbiene - de ce vor femeile sa faca sex cu alte femei?

Fascinatia barbatilor pentru cuplurile de lesbiene este arhicunoscuta si exploatata mediatic. Cine poate uita sarutul dintre Britney si Madonna sau declaratiile picante facute de Pink, sau de Christina Aguilera?

Revistele pentru barbati au cel putin cate un pictorial cu lesbiene pe numar si 99% din ei o sa-ti spuna ca isi doresc sa faca sex cu doua femei sau macar sa priveasca doua femei in actiune.

Despre cuplurile de homosexuali nu prea vorbesc, insa, nici femeile, nici barbatii. Nici statisticile care sa rezume daca femeile vor sa vada doi barbati impreuna nu sunt prea multe. Asa ca, sa revenim la femei.

Studiile recente arata ca mai mult de jumatate din ele isi doresc sa incerce macar o data sexul cu alta femeie si multe ajung chiar sa se ingrijoreze din acest motiv si sa-si puna probleme in privinta identitatii lor sexuale.

Cele care duc aceasta teama la extrem pot incepe sa afiseze o aversiune ostentativa fata de acest gen de relatii (nu suporta nici macar un compliment nevinovat sau o atingere non-sexuala din partea unei alte femei), pentru a nu ridica banuieli.

De fapt, aceste fantezii sunt cat se poate de normale pentru o femeie heterosexuala. Intimitatea dintre fete este, inca din copilarie, mult mai mare decat intre baieti: dorm in acelasi pat, isi fac masaj una alteia, isi fac confesiuni picante, se vad adesea in tinute foarte sumare.

Multe fete au incercat in adolescenta cel putin un sarut cu o alta fata.

In plus, homosexualitatea feminina este mai acceptata de societate, poate fi usor incadrata la capitolul "experimente" si poate exista in paralel cu o relatie heterosexuala.

In schimb, pentru un barbat, recunoasterea unor tendinte homosexuale implica, in marea majoritatea situatiilor, schimbarea radicala a stilului de viata.

Tocmai gratie acestei acceptari din partea societatii, imaginile cu lesbiene apar mult mai des in jurul nostru si nu doar in publicatiile pentru adulti.

Daca ai ocazional fantezii (sau chiar experiente) erotice cu alte femei, acest lucru nu trebuie sa te ingrijoreze. Nu inseamna ca esti lesbiana.

Daca ai fi, aceste dorinte ar depasi sfera sexului si ti-ai dori o relatie totala cu alta femeie (legatura emotionala, viata de cuplu). In plus, lesbienele spun ca au stiut inca din adolescenta care este orientarea lor reala, chiar daca au ascuns acest lucru.

Altele au adoptat acest stil de viata in urma unor dezamagiri in relatiile cu barbati sau a unor abuzuri sexuale.

In cazul in care iti doresti o astfel de experienta, e bine sa cauti pe cineva in aceeasi situatie ca si tine, adica doar in cautare de experimente si nimic mai mult.

O relatie sexuala cu o lesbiana convinsa poate aduce complicatii emotionale de care nu ai nevoie. Anunturile pe net iti pot aduce o partenera de distractie, dar prezinta si un risc: in spatele lor se ascund de multe ori barbati, sau cupluri si te poti trezi in situatii penibile.

Iarina Dumitrescu

Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Sezonul nunților se apropie. Dacă participi la astfel de evenimente în acest an, există câteva semne la care să fii atent pentru a determina dacă mariajul va dura, conform consilierului în...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#sex, #lesbiene, #experienta, #experiment, #cuplu, #relatie , #stiri Madonna