Vedete pentru care varsta e doar un numar - Au nascut dupa 40 de ani (Galerie foto)

Duminica, 26 Aprilie 2015, ora 19:50
14028 citiri
Vedete pentru care varsta e doar un numar - Au nascut dupa 40 de ani (Galerie foto)
Foto: Instagram/Salma Hayek

Poate ca meseria le-a fortat sa intarzie maternitatea, poate ca pur si simplu atunci le era scris sa devina mame; cert e ca numarul vedetelor care au devenit mame dupa 40 de ani, cel putin peste Ocean, nu e deloc mic.

In plus, studiile au aratat ca femeile intarzie din ce in ce mai mult momentul in care au copii, fapt explicat si prin speranta de viata crescuta.

Dintre vedetele care si-au marit familia dupa 40 de ani Ranker le aminteste pe Halle Berry, Nicole Kidman, Mariah Carey, Beverly D'Angelo si nu numai.

Halle Berry

Actrita Halle Baerry, acum in varsta de 49 de ani, a nascut-o pe Nahla in 2008, la 41 de ani. In 2013, cand avea 45 de ani, l-a adus pe lume pe Maceo, cel de-al doilea copil al ei.

💋🍭

A photo posted by Halle Berry (@halleberrysupporter) on

Salma Hayek

Salma Hayek, in varsta de 49 de ani, casatorita cu Francois-Henri, a adus-o pe lume pe Valentina Paloma in 2007, cand avea 41 de ani, acesta fiind singurul sau copil.

Foto: Hepta

Madonna

Cel de-al doilea copil biologic al Madonnei, Rocco Ritchie, s-a nascut in 2000, cu cateva zile inainte ca vedeta sa implineasca 42 de ani. In prezent, Madonna, de 57 de ani, are 4 copii.

Life saved my life...............❤️#rebelhearts

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Nicole Kidman

Actrita Nicole Kidman, in varsta de 48 de ani, a nascut-o pe Sunday Rose cand avea 41 de ani. Aceasta avea, in acel moment, doi copii infiati cu Tom Cruise. Sunday Rose este fiica actualului sot, cantaretul de country Keith Urban. Impreuna cu acesta mai are o fata, Faith Margaret, nascuta in 2010 printr-o mama surogat.

Foto: Hepta

Mariah Carey

Cantareata Mariah Carey, care s-a despartit de sotul sau, Nick Cannon, are doi copii, gemeni, pe care i-a adus pe lume in 2011, cand avea 42 de ani.

Happy Easter!!! #ontheegghunt #NYiswild

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Gwen Stefani

Cantareata Gwen Stefani, casatorita cu solistul trupei Bush, Gavin Rossdale, are trei copii. Pe mezin l-a adus pe lume chiar anul trecut, cand avea 44 de ani.

"I always thought you'd be a good dad" #simplekindoflife #iwasright #happyfathersday @gavinrossdale

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Tina Fey

Tina Fey, in prezent in varsta de 45 de ani, a nascut-o pe Penelope Athena cand avea 41 de ani.

Julianne Moore

Si actrita Julianne Moore, acum in varsta de 55 de ani, a nascut la 41 de ani. In 2002 a venit pe lune Liv, cand Julianne avea 41 de ani.

Foto: Instagram/Julianne Moore

Povestea uimitoare a unei familii incurcate: Si-a nascut propriii frati

Uma Thurman

Actrita din "Kill Bill", in varsta de 45 de ani, are trei copii. Pe Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence a nascut-o in 2012, la 42 de ani.

Foto: Instagram/Uma Thurman

Demersul REPER de a avea un reprezentant în Biroul Electoral Central ajunge la Curtea Constituțională
Demersul REPER de a avea un reprezentant în Biroul Electoral Central ajunge la Curtea Constituțională
Reprezentanţii REPER au transmis că excepţia de neconstituţionalitate ridicată de partid prin contestaţia depusă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) privitor la decizia...
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
#vedete nascut dupa 40 ani, #vedete mame tarziu, #vedete copii poze, #vedete copii tarziu , #stiri Madonna