Moment incendiar intr-un show al Madonnei: A dezgolit pe scena sanul altei femei (Video)

Vineri, 18 Martie 2016, ora 10:37
7363 citiri
Moment incendiar intr-un show al Madonnei: A dezgolit pe scena sanul altei femei (Video)
Foto: Instagram/Madonna

Madonna nu se dezice de renumele sau, in cel mai recent concert al sau, sustinut joi seara in Brisbane, Australia, invitand pe scena o fana si dezgolindu-i un san. Ulterior, a iesit la iveala faptul ca tanara nu avea decat 17 ani.

Conform Daily Mail, tanara "victima" a Madonnei este model si nu considera ce s-a intamplat e un incident neplacut, chiar daca mii de oameni au vazut mai mult decat decolteul sau.

Gestul Madonnei, de a-i expune pe nepusa masa (aparent) sanul, a starnit vii reactii, multi afirmand ca tanara ar trebui sa se simta umilita. "Trebuie sa decid doar daca ma simt umilita sau nu", a declarat ea pentru Courier Mail. "De ce ar crede lumea ca sunt umilita de propriul meu san sau corp?", a mai spus ea. "Nu am crezut ca sanul meu e asa mare lucru. Pentru mine nu e", a mai afirmat ea.

Adolescenta sustine ca Madonna a remarcat-o in multime si ca a fost invitata pe scena de staff-ul vedetei. Dupa ce a ajuns pe scena si Madonna a complimentat-o intr-un mod atipic, asa cum ar face-o un barbat, artista i-a descheiat corsetul, expunandu-i un san. "La naiba", a spus Madonna, dand de inteles ca si ea se mira de reusita gestului sau. "Scuze, hartuire sexuala", a adaugat ea.

"Poti sa imi faci si mie acelasi lucru, daca vrei", i-a mai spus Madonna tinerei.

Cum au existat persoane care au sustinut ca fata ar trebui sa o dea pe Madonna in judecata, din moment ce in Australia legea spune ca e o infractiune sa atingi indecent pe cineva, fara a avea permisiunea, adolescenta s-a simtit obligata sa explice cum stau lucrurile. "Serios, acum, de ce as da-o pe Madonna in judecata pentru cel mai bun moment din viata mea? ".

"M-a numit model al casei Victoria's Secret tot timpul cat m-am aflat pe scena, ceea ce e foarte magulitor", a continuat tanara, care aspira la o cariera de actrita.

Pana in acest moment, nu a fost depusa la politie nicio plangere dupa concert.

Comportamentul Madonnei din ultima vreme este subiect la zi in tabloide. Intai a plans pe scena, ea aflandu-se in plina lupta cu fostul sot, Guy Ritchie, pentru custodia unuia dintre copii, Rocco (15 ani). Apoi, a fost acuzata ca a concertat in stare de ebrietate, ca a uitat versurile pieselor, ca a facut play-back, ca a incurcat coregrafia si ca a intarziat la concerte. In plus, artista injura si vorbeste mai "deocheat" decat fanii sai erau obisnuiti.

Madonna, acuzata ca a cantat beata, riposteaza: Asta se intampla cand oamenii iau informatiile din tabloide

"Iesirile" sale din ultima perioada sunt puse pe seama starii psihice fragile. Anul trecut, de Craciun, Rocco a mers la tatal sau si la actuala lui sotie, la Londra, pentru sarbatorile de iarna, insa a refuzat sa se mai intoarca la mama sa, in SUA.

In acest turneu, aflat la final, Madonna a sustinut peste 80 de concerte in peste 20 de tari.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Madonna dezbracat tanara scena, #fana Madonna san gol concert Brisbane, #indecenta concert Madonna Australia, #tanara sani goi concert Madonna , #turneu