Ziare.com

Manuscriele de la Marea Moarta au aparut online

Luni, 26 Septembrie 2011, ora 21:24

   

Manuscriele de la Marea Moarta au aparut online
Ceea ce ni se promisese anul trecut a fost acum concretizat. Dupa cateva zeci de ani de cand au fost gasite in pestera, manuscrisele vechi de 2.000 de ani de la Marea Moarta pot fi citite acum pe Internet.

Acest lucru este posibil datorita parteneriatului dintre compania Google si muzeul national din Israel, scrie Fox News.

Acestea erau disponibile pana acum doar pentru vizitatorii muzeului aflat la Ierusalim. Cei dornici sa le studieze pot sa citeasca online cinci manuscrise. Tehnologia le va permite acestora sa caute anumite pasaje in ele.

De asemenea, va fi posibil ca pasajele alese sa fie traduse in limba engleza cu ajutorul Internetului. Manuscrisele au fost cumparate de cercetatorii israelieni intre anii 1947 si 1967. Manuscrisele pot fi consultate la adresa www.dss.collections.imj.org.il .

Esti pasionat de cumparaturile online? Atunci e momentul sa descoperi si tu adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine rapid pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Este primul credit pentru care nu trebuie sa treci deloc pe la banca! Iar banii iti intra in cont in doar cateva minute. Asta da breaking news! Afla mai multe.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2860 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Inca o evanghelie apocrifa

Poate doua.

 

In al 12-le ceas

Macar acum poate cei ce nu sunt crestini sau nu cred in Dumnezeu vor realiza ce este Adevarul.Este un bun mesaj pentru cei "liberi cugetatori"...

 

nici in al 12- lea ceas unora nu li se va deschide ochii

Manuscrisele descoperite nu vor schimba mentalitatea oamenilor care sunt indoctrinati de religie, traditii si invataturi false. Informatiile din celebrele manuscrise, ar trebui sa fie oarecum diferite de ceea ce cunoastem noi azi din biblie. Oare sunt pregatiti oamenii sa adopte o noua viziune dupa doua mii de ani? Eu sunt sceptica in privinta asta. Si chiar daca manuscrisele sunt originale, tot apocrife vor fi considerate, asa cum sunt considerate si cartile profetilor din Biblie.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor