Ahtiati dupa casatorie - 8 povesti ciudate ale celor ce nu se plictisesc sa zica "Da"

Luni, 03 Iunie 2013, ora 12:39
5312 citiri
Ahtiati dupa casatorie - 8 povesti ciudate ale celor ce nu se plictisesc sa zica "Da"
Foto: Oddee

Casatoria este diferit inteleasa in functie de educatie, religie sau propriile convingeri. Unii cred ca avem o singura mare dragoste sau ca, odata ce pleci la drum alaturi de cineva, este bine sa nu renunti prea usor. Ei bine, exista si o categorie de oameni pentru care cautarea asidua este cea mai buna solutie.

Probabil asa gandesc si protagonistii povestilor relatate de Oddee, oameni care par sa o ia vesnic de la inceput, mereu in cautarea fericirii.

Femeia cu cele mai multe casatorii

Linda Wolfe, acum in varsta de 68 de ani, detine recordul in materie de mariaje, avand la activ 23 de fosti soti. Femeia s-a casatorit prima data la 16 ani, devenind rapid dependenta de romantismul pe care il implica nunta in sine. Cu unul dintre soti s-a casatorit de trei ori, doi dintre soti au fost gay, in vreme ce alti doi nu aveau adapost.

Ultimul mariaj a fost cel cu Glynn Wolfe, dar a fost mai degraba un parteneriat, intrucat si acesta isi dorea sa doboare un record similar, avand 29 de sotii la activ.

Pastorul baptist care s-a casatorit de 29 de ori

Cat despre Glyn Wolfe, sotul Lindei, acesta a fost pastor baptist in Blythe, California. Barbatul detine recordul la categoria pastor baptist cu multe neveste. Cel mai scurt mariaj al sau a durat 19 zile, iar cel mai lung 11 ani.

Desi a avut 29 sotii, 19 copii, 40 nepoti si 19 stranepoti, nimeni nu s-a grabit sa ii ridice corpul atunci cand Glyn a murit, in 1997.

Cuplul care si-a reinnoit juramintele pentru a 100-a oara

Lauren si David Blair din Hendersonville, Tennessee, nu s-au multumit cu o singura nunta, gasind o alta modalitate de a trece prin emotiile unei astfel de ceremonii. Si-au reinnoit juramintele de nunta de 100 de ori, fiecare ceremonie avand loc in alta parte.

Ultima oara, ei au ales ca destinatie Hard Rock Cafe din Honolulu, Hawaii.

Barbatul care s-a casatorit de 53 de ori

Dupa 52 de mariaje ratate, Kamarudin Mohamad din Malaezia a decis sa se casatoreasca pentru a 53-a oara cu prima sa sotie, Khadijah Udin. Pentru a accepta, femeia in varsta de 74 de ani i-a cerut sa promita ca va fi ultima sa casatorie.

O fosta diva sexy din Brazilia se pregateste sa se casatoreasca pentru a 17-a oara

In anii '70, Gretchen era o cantareata din Brazilia care facea furori nu gratie vocii sale, ci posteriorului apetisant. Femeia se bucura din nou de notorietate, intrucat se pregateste sa se casatoreasca cu noul iubit care ii va deveni al 17-lea sot.

Compania cu cei mai multi angajati casatoriti cu colegi de munca

Intr-o corporatie din Argentina, nu mai putin de 76 de angajati s-au casatorit intre ei. Pe langa notorietatea de care se bucura firma prin prisma acestui amanunt, concediile se iau si ele la comun, ceea ce ingreuneaza intrucatva bunul mers al companiei, cel putin pe timp de vara.

Vedete dependente de nunta

Recordul celor mai multe casatorii de la Hollywood este detinut de Lana Turner, Mickey Rooney, Zsa Zsa Gabor, Elizabeth Taylor si Georgia Holt, fiecare cu cate 8 mariaje la activ.

Aproape de clasament a fost si Stan Laurel, casatorit de 8 ori, dar una dintre acestea a fost declarata invalida intrucat divortul precedent nu se pronuntase inca.

Barbatul casatorit cu doua surori gemene si cu verisoara acestora

Poligamia nu cunoaste limite, cel putin in cazul lui Joe Darger, un barbat din Salt Lake City. Aflat la a 5-a generatie de poligami, Joe s-a casatorit si traieste in aceeasi casa cu cele trei sotii ale sale si cu cei 24 de copii.

Joe este casatorit cu gemenele Vicky si Valerie, in varsta de 42 de ani, dar si cu verisoara acestora, Alina, de 43 de ani.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#record casatorii, #numar mariaje Cartea Recordurilor, #vedete numar record casatorii , #cartea recordurilor