Felix Baumgartner, omul care a depasit viteza sunetului, impresionat de cativa romani

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 11:07
4289 citiri
Felix Baumgartner, omul care a depasit viteza sunetului, impresionat de cativa romani
Foto: Digi 24

Felix Baumgartner, omul care a depasit viteza sunetului, a venit in tara noastrala o conferinta despre leadership, strategie si inovatie,si a fost uimit de performanta unor romani.

O echipa Digi 24 a realizat o transmisie live din parapanta, iar austriacul supersonic a spus ca este impresionat.

"Deci...lasa-ma sa ma inteleg... In primul rand esti in parapanta si trebuie sa vorbesti la microfon si sa ramai calm. Toate in acelasi timp. Da, este o nebunie!", a declarat Felix intr-un interviu pentru Digi 24.

Felix Baumgartner a vorbit si despre experienta care i-a adus renumele de primul om care a depasit viteza sunetului in cadere libera.

Saltul supersonic: Felix Baumgartner a sarit de la 39 de kilometri (Galerie foto, Video)

"Frumusetea planetei pe care o vezi de la 39.000 de metri si curba Pamantului iti taie respiratia. Realizezi ca esti singurul om din lume care are onoarea sa faca acest lucru. Este un mediu foarte neprietenos acolo sus. Nu ai oxigen si fara costumul de protectie care regleaza presiunea, apa din corpul tau ar incepe sa fiarba imediat. Cu toate astea privelistea este atat de linistitoare", a povestit el.

Acesta recunoaste ca i-a fost frica, dar ca asta poate sa devina aliat in anumite momente.

"Frica nu este un sentiment negativ. Frica iti poate deveni aliat atunci cand te tine in alerta si concentrat pe ceea ce ai de facut. Secretul este sa nu lasi frica sa se transforme in panica. Daca vrei sa iesi din zona de confort, trebuie sa gasesti oameni cu care sa te sfatuiesti si sa ai incredere in tine si in echipa cu care lucrezi. Iar apoi, fa ceea ce iti place", a punctat el.

Prima declaratie a omului care a spart bariera sunetului - A fost violent (Galerie foto)

Dupa caderea in gol care a durat patru minute si 22 de secunde, austriacul are cu totul si cu totul alte planuri. Participa la curse de masini si vrea sa ajunga pilot pe elicopterele de salvare in munti.

"Sa fac lucruri in zbor este ceea ce ma defineste cel mai bine. Prioritatea mea principala a fost mereu sa raman in viata. Indiferent care sunt provocarile, vreau sa ma intorc acasa la familia mea", a precizat Felix.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Felix Baumgartner Romania, #Felix Baumgartner depasit viteza sunetului, #Felix Baumgartner viteza sunetului , #cartea recordurilor