Performante ciudate din Cartea Recordurilor - partea III (Galerie foto)

Marti, 15 Ianuarie 2013, ora 20:26
8854 citiri
Performante ciudate din Cartea Recordurilor - partea III (Galerie foto)
Foto: Big Picture

Cartea Recodurilor, indiferent de editie, de an, este o culegere de ciudatenii duse la extrem, unele nostime, altele de-a dreptul incredibile.

Guiness Book nu refuza nicio omologare, chiar daca la o prima vedere cazul pare minor sau lipsit de importanta.

Performante ciudate din Cartea Recordurilor - partea I (Galerie foto)

Atat timp cat performanta depaseste ceea ce s-a realizat in domeniu pana la acel moment, ea constituie un record si trebuie tratata ca atare.

Pornind de la acest principiu, au fost omologate atat realizarile sportivilor, ale artistilor sau performerilor din orice domeniu, cat si ale amatorilor care s-au straduit sa infaptuiasca ceva mai mult decat ceea ce realizasera altii inaintea lor. Bineinteles, nu lipsesc nici ciudateniile naturii.

Asa se face ca, printre recorduri, au aparut uneori fapte ciudate si fara alta semnificatie decat mandria autorilor de a se regasi in paginile unui best seller. Iata cea de-a treia parte, si ultima, a unei selectii realizate de Big Picture.

Performante ciudate din Cartea Recordurilor - partea II (Galerie foto)

Cel mai mic elicopter din lume are lungimea de 3,96 metri si cantareste 69 kg. Dar nu lungimea si greutatea sunt importante. Important este ca zboara.

In Oregon, SUA, a avut loc cea mai mare parada a purtatoarelor de bikini, la care au participat 281 de persoane. Parada era exclusiv pentru femei. Locul barbatilor se regasea in tribune, printre privitori.

Aceleasi purtatoare de bikini fac o demonstratie, traversand pe zebra. Fiind vorba de 281 de pietoni incolonati, circulatia a fost oprita.

Iata o incercare de a stabili recordul mondial la dansat in perechi. Pe ring erau peste 1.000 de cupluri. Spectacolul este impresionant, dar din pacate n-a corespuns standardelor de omologare. Cuplurile vor trebui sa mai danseze o data.

Cel mai mare hot dog a fost fabricat si mancat la Chicago. Are 40 cm lungime si 10 cm latime. L-a preparat un bucatar. Cati copii l-au mancat nu se stie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Guiness Book recorduri, #recorduri ciudate, #cartea recordurilor poze, #recorduri inedite , #cartea recordurilor