Top 10 recorduri mondiale pentru "Guiness Book" 2012 (Galerie foto)

Duminica, 16 Octombrie 2011, ora 13:48
16678 citiri
Top 10 recorduri mondiale pentru "Guiness Book" 2012 (Galerie foto)
Foto: L\'Internaute

In fiecare an, "Guiness World Records" respecta traditia de a stabili recordurile mondiale cele mai neobisnuite. Editia 2012 contine din belsug performante, unele mai ciudate decat altele, accentul punandu-se pe spectaculozitate si predictii apocaliptice.

Iata o selectie a 10 recorduri atinse la nivel mondial, demne pentru 2012, gratie portalului L'Internaute.

1. Cele mai lungi unghii

Cantareata americana Chris Walton, supranumita "The Dutchess" are la mana stanga unghii ce masoara 390,8 cm, iar la dreapta 292,1 cm. A trebuit sa astepte 18 ani, ca sa ajunga la asemenea performanta.

2. Pisica cea mai mica

La 21 iulie 2010, Fizz Girl, o pisicuta de 2 ani, masura 12,24 cm la greaban. Tovarasa sa, Tiffani Kjeldergaard (SUA), pisicuta ce are inaltimea unui bol de bere, nu cantareste decat 2,09 Kg.

3. Limba cea mai lunga

Este cea a lui Chanel Taper (SUA) si are 9,75 cm. Recordul s-a inregistrat la 29 septembrie 2010.

4. Cele mai multe nuci zdrobite cu fundul

Un record mai iesit din comun este detinut de francezul Michael Levillain, care s-a asezat si a spart cu fundul 58 de nuci, intr-un minut.

5. Mustata cea mai lunga

Ii apartine lui Ram Singh Chauhan din India. Acesta o intretine din 1982 si avea 4,29 m, cand a fost masurata pe 4 martie 2010, la Roma. S-a inspirit de la un compatriot de-al sau, fost detinator al recordului.

6. Cele mai multe recorduri la Moulin Rouge

S-au inregistrat la 16 noiembrie 2010, la Moulin Rouge, prin ridicarea picioarelor de catre un singur rand de dansatoare, in 30 de secunde. Fiecare a efectuat 24 de ridicari.

7. Omul cu cele mai multe piercinguri

Este originar din Dortmund (Germania), se numeste Rolf Buchholz si numara 94 de piercinguri in jurul si in interiorul gurii, 25 pe arcadele sprancenelor, 8 pe nas, 278 pe partile genitale.

8. Cei mai multi pepeni sparti cu pumnul

Recordul este detinut de David Cenciarelli, care a spart 70 de pepeni verzi cu pumnul, in doar un minut, pe platoul show-ului consacrat Zilei recordului, de la Roma.

9. Cele mai multe persoane intr-o parada a modei

La 30 septembrie 2010, la Paris, Galeriile Lafayette, au reunit 521 de persoane intr-o prezentare de moda, pe un "podium" de 150 m lungime. Participantii au fost impartiti pe grupe de look: fashion, rock, glamour, sport s.a.m.d.

10. Cea mai mare colectie a lui Super Mario

Apartine lui Mitsugu Kikai, din Japonia, fan Super Mario. Obiectele sale (in 2010 avea 5400) au trasaturile celebrului instalator italian, din Nintendo, al seriei de jocuri video.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#cartea recordurilor, #recorduri 2012, #Guiness Book recorduri , #cartea recordurilor