Barbati in toata firea, care traiesc cu papusi - Boala sau moft? (Galerie foto)

Luni, 21 Mai 2012, ora 19:43
7502 citiri
Barbati in toata firea, care traiesc cu papusi - Boala sau moft? (Galerie foto)

Lumea relatiilor e una ciudata, cu propriile legi, si nu toti i se pot supune. Se poate intampla ca barbati in toata firea, din diferite motive, sa nu poata fi cu femei - ori din teama fata de acestea, ori pentru ca pur si simplu simt ca nu se pot impune suficient, ori din cine stie ce alt motiv.

In 2008, in filmul Lars and the Real Girl, Ryan Gosling interpreteaza rolul unui barbat care traieste alaturi de o papusa, pe care o ia cu el peste tot, in cele din urma obtinand acceptarea celor din orasul sau, conform Business Insider.

Insa trendul traiului cu papusi fusese pus pe tapet cu un an inainte in presa. De atunci, insa, afacerea prospera, o companie din California, Realdoll, care le produce din 1996, a ajuns sa vanda cateva mii pe an, la pretul de 10.000 de dolari.

Cei care aleg sa traiasca in compania papusilor, chiar daca adesea se simt izolati, spun ca merita. De altfel, a trai cu o papusa (sau mai multe) poate fi cauza izolarii sau efectul acesteia.

Davecat este exemplul tipic al barbatului care a ales de bunavoie sa traiasca alaturi de o papusa. Locuieste impreuna cu parintii si Shishan, iubita sa neinsufletita. Pentru ca tatal sau nu o accepta, barbatul este "consemnat" mai toata ziua in camera sa.

Shishan are o limba "demontabila" si doua fete - una pentru atunci cand "doarme" si o alta pentru cand e "treaza".

Davecat este obsedat de manechinele din magazine inca din copilarie. Shishan este partenera sa de mai multi ani. Intre timp, Shishan a avut nevoie de ingrijire, fiind trimisa pentru reparatii, bratele ei slabindu-se.

Everand este un alt exemplu de barbat care traieste cu papusi, el avand mai multe. Pana nu demult a locuit cu mama lui, care a murit insa.

Adesea isi ia cu el papusile in excursii. In imagine, o pregateste pe Virginia pentru o astfel de drumetie.

Everand sustine ca femeile "obisnuite" nu sunt interesate de el.

Adesea organizeaza sedinte foto de familie, imaginile fiind expuse peste tot in casa.

De la fabrica din California pleaca, in medie, circa 7 papusi.

Un client poate alege din 17 chipuri: culori ale ochilor diferite, rujuri, nuanta a pielii si culoare a parului.

Fiecare detaliu inseamna multa munca - a pune dintii unui astfel de manechin e un test de rabdare.

Mike, din Texas, are opt papusi. Mai nou, insa, are si o prietena, careia s-a decis sa ii prezinte doua dintre ele.

Daca, initial, aceasta a parut sa le accepte, ascultand marturisirea barbatului legat de dependenta, o saptamana mai tarziu l-a parasit.

O astfel de papusa poate cantari 50 de kilograme si poate fi complet personalizata.

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#papusi sexuale, #papusi fetis barbati, #barbati partenere papusi, #deviatii sexuale barbati papusi , #ciudat