Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

"Barbie umana" starneste curiozitatea printr-o sedinta foto

Vineri, 16 Noiembrie 2012, ora 08:12
9419 citiri
"Barbie umana" starneste curiozitatea printr-o sedinta foto

Valeria Lukyanova, o tanara de 21 de ani din Ucraina, care s-a supus la numeroase operatii estetice pentru a semana cu papusa Barbie, a pozat pentru prima data pentru o revista de moda. Cliseele din V Magazine sunt stupefiante: asemanarea dintre tanara si respectiva papusa este incredibila, incat pare greu de crezut ca imaginile sunt reale.

Valeria Lukyanova a devenit un adevarat fenomen pe Internet. Tanara a atras atentia prin faptul ca a devenit o "Barbie umana", supunandu-se la numeroase operatii estetice. Talia incredibil de subtire, pieptul generos, tenul de portelan, ochii mariti si parul blond: totul a fost aranjat in asa fel incat Valeria sa semene cat mai mult cu celebra papusa, aflam din 7sur7.be.

Recent, tanara a fost solicitata, pentru prima data, sa pozeze pentru o revista cunoscuta in SUA, V Magazine. Imaginile prezentate in cadrul publicatiei de moda sunt surprinzatoare. La prima vedere poti crede ca o papusa a fost costumata in bikini sau jeans pentru a fi fotografiata. Insa, contrar aparentelor, este vorba de o femeie in carne si oase, si nu de un manechin confectionat din plastic.

In interviul acordat pentru revista, tanara spune ca nu a dorit aceste transformari pentru a deveni artista, cantareata sau model. "Sunt profesoara la o scoala Out-of-Body Travel", explica Valeria Lukyanova, adaugand ca aspectul fizic nu reprezinta totul. "Privirile oamenilor vin ca un bonus. Daca iti petreci tot timpul ocupandu-te de aspectul fizic, uiti de frumusetea interioara. Iar oamenii nu se vor interesa de tine, fiindca nu le transmiti nimic".

Curiozitatea starnita de obsesia Valeriei Lukyanova de a deveni o papusa Barbie reala nu inseamna insa numai aprecieri pozitive. Tanara, dotata de la natura cu un aspect fizic placut, nu trebuia sa se supuna unor astfel de transformari, sustin multi internauti in comentariile lor. Nici Valeria Lukyanova nu agreeaza sa vorbeasca despre operatiile estetice, insitand asupra faptului ca asemanarea cu papusa este obtinuta cu ajutorul machiajului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Barbie umana V Magazine, #Valeria Lukyanova sedinta foto, #tanara asemanare papusa Barbie, #Valeriei Lukyanova Barbie reala , #ciudat