Ce se intampla daca iti injectezi ulei in muschi (Video)

Luni, 04 Mai 2015, ora 15:36
24046 citiri
Ce se intampla daca iti injectezi ulei in muschi (Video)
Foto: Captura YouTube

Culturistul Romario Dos Santos Alves, in varsta de 25 de ani, a fost la un pas de a i se amputa bratele, dupa ce si-a injectat in muschi ulei.

Romario Dos Santos Alves si-a dorit sa arate precum Incredibilul Hulk cu orice pret, noteaza Mirror. Si-a injectat in bicepsii si asa imensi un cocteil numit synthol, constand in ulei (cea mai mare parte), alcool si calmante.

Casatorit si tata, Romario Dos Santos Alves a simtit pe pielea sa ce decizie gresita a luat, fiind la un pas chiar de a-si pierde viata. O operatie de amputare a bratelor fusese deja programata.

"Imi amintesc ca medicul mi-a spus ca trebuie sa-mi amputeze ambele brate - mi-au spus ca totul acolo, muschii mei, era piatra", a declarat tanarul.

"Vreau ca si altii sa vada pericolele. As fi putut muri doar pentru ca mi-am dorit muschi mai mari. Chiar nu merita", declara el acum.

Brazilianul a devenit obsedat de muschi in urma cu trei ani. "Am vazut niste tipi foarte mari la sala, cu brate imense, si am inceput sa ma imprietenesc cu ei", sustine el. Acestia sunt cei care i-au facut cunostinta cu cocteilul de substante ce putea sa-l coste viata. L-a incercat si s-a indragostit de efectele sale. In scurt timp, a devenit si dependent. "Mi-am pierdut controlul", marturiseste el.

La un moment dat, bicepsii sai devenisera atat de tari, incat acul nu-i mai strapungea. In loc sa se opreasca, si-a cumparat un ac special, folosit in mod normal pentru tauri, cel mai dur posibil.

Mai mult, a reusit sa-si determine sotia sa-i faca ea injectiile in locuri in care singur nu putea ajunge. "I-am spus ca nu e nicio problema - ca paraseste organismul dupa scurta vreme", isi aminteste acesta.

Cand femeia a aflat ce ii injecta, l-a pus sa aleaga intre relatie si cocteilul de substante. Pus in fata unei asemenea alegeri, barbatul a intrat in depresie, a incercat sa-si ia viata, iar ca urmare si-a pierdut si locul de munca, marturiseste el.

Cand a ajuns la spital, sotia sa era insarcinata in sase luni. A fost momentul in care s-a "trezit". Din pacate, reactiile adverse au continuat sa apara: durere constanta, iar rinichii aproape i-au cedat din cauza toxinelor. Atunci s-a pus problema amputarii bratelor.

Incredibila poveste de viata a femeii fara maini, ajunsa culturista (Galerie Foto)

Din fericire, a aparut o solutie de ultim moment, care a constat in extragerea pietrelor din bicepsi.

Desi de cativa ani nu mai recurge la astfel de substante, inca isi doreste sa devina culturist profesionist si recunoaste ca tot mai simte nevoia, uneori, sa-si injecteze solutia. Stie insa ca o singura injectie il va face din nou dependent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#injectii ulei muschi, #culturist amputare brate synthol, #injectare ulei muschi efecte , #ciudat