Cele mai ciudate bagaje luate in avion in 2011

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 21:16
3894 citiri
Cele mai ciudate bagaje luate in avion in 2011
Foto: mizozo.com

In 2011, oamenii au incercat sa ia in avion, drept bagaj, unele lucruri pe care cu siguranta nu au voie sa le ia cu ei in aceste situatii.

Calatorii companiilor aeriene au incercat sa strecoare diferite lucruri, care mai de care mai nebunesti si mai ciudate, in anul care a trecut. Printre sticle de apa si cosmetice s-au aflat si cateva produse de contrabanda care intr-adevar au iesit in evidenta.

Yahoo Shine publica o lista a lucrurilor pe care unii oameni au crezut ca le pot lua cu ei sau ca vor reusi sa le strecoare in avion, in 2011.

Pasari. Cativa agenti din Los Angeles au descoperit doua pasari infasurate in sosete si prinse de piciorul si pieptul unei femei, care se deplasa spre China. Vietuitoarele au fost gasite in timpul unei perchezitii efectuate din cauza "imbracamintii voluminoase".

Serpi si broaste testoase. In luna august, agentii unui aeroport din Miami au prins un barbat care avea sapte serpi ascunsi in pantaloni. Reptilele erau incolacite si ascunse in chilotii sai, iar barbatul mai avea in pantaloni trei mici broaste testoase.

Cutite si sabii. Trei ferastraie, o sabie de 40 de centrimetri ascunsa intr-un baston, un box de metal si chiar si "o arma specifica artelor martiale", gasita in soseata purtata de un pasager, se numara printre obiectele gasite de angajatii aeroporturilor.

Un alt pasager avea asupra sa doua cutite tip ninja, ascunse intr-o carte goala in interior. Titlul cartii era "Ninja: The Shadow Warrior".

Grenade si mine terestre. Cele doua erau dezamorsate, insa oricum nu este in regula sa incerci sa urci in avion cu asemenea obiecte.

Arme, pistoale si munitie. Pasagerii au voie sa transporte arme de foc, atat timp cat acestea se afla in bagajele verificate si au fost declarate companiei aeriene. Dar agentii unui aeroport din Wichita, Kansas, au fost stupefiati sa gaseasca mai multe obiecte...nepotrivite.

Trei ferastraie cu lama de 40 de centimetri lungime, un cutit cu o lama de sapte centimetri, doua cutite cu lame de cate 20 de centimetri, 11 cartuse pentru pusca, o pusca, dar si cinci cutii cu gloante. In total, au fost confiscate 1.200 de arme de foc descoperite pe aeroporturile din SUA.

O arma cu socuri electrice, in forma unui telefon roz. Autoritatile au permis pasagerei sa-si continue zborul, dupa ce a predat acest obiect.

Explozibili C4. Un soldat care pleca din Arizona s-a gandit ca ar fi bine sa ia acasa cateva mici bucati de explozibil C4, pentru a le arata familiei, pe post de suvenir. Nu a reusit in demersul sau.

Vreo 240 de pesti vii. Pasagerul nu avea un mic bagaj cu un peste auriu in el, el avea patru mari geamantane, fiecare umplute cu apa si cu pesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei. Coaliția de guvernare a renunțat luni seara, 22 aprilie, la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea şi Sebastian...
#lucruri ciudate avion, #cele mai ciudate bagaje avion, #bagaje ciudate avion 2011, #cele mai ciudate 2011 , #ciudat