Cele mai ciudate cupluri - nu stii care-i femeia si care-i barbatul (Galerie foto)

Duminica, 03 Noiembrie 2013, ora 12:30
8023 citiri
Cele mai ciudate cupluri - nu stii care-i femeia si care-i barbatul (Galerie foto)
Foto: Oddee

Operatia de schimbare de sex implica responsabilitate, insa nu putini sunt cei care au considerat ca aceasta este cea mai buna optiune pentru ei. De multe ori, viata le-a zambit apoi, multi dintre ei gasindu-si jumatatea.

Oddee prezinta cateva dintre acele cupluri in care, la prima vedere, nici nu stii care este femeia si care este barbatul.

Arin Andrews & Katie Hill: cuplul de adolescenti care s-a intalnit la un grup de sprijin pentru tinerii transsexuali

Este greu de crezut ca acum doi ani Arin era fata, iar Katie baiat. Emerald, respectiv Luke, pe numele lor de botez, erau doi adolescenti din Tulsa, Oklahoma, care au trecut, fiecare, printr-o operatie de schimbare de sex. Dupa aceea, au inceput sa frecventeze un grup de sprijin pentru tinerii transexuali. Si-au impartasit experientele si au ajuns sa se indragosteasca.

Jamie Eagle & Louis Davies: Cuplul transsexual, logodit, dar care nu se va casatori pana la terminarea operatiilor aferente schimbarii de sex

Povestea de dragoste dintre Jamie Eagle si Louis Davies ete diferita fata de a altor cupluri logodite, intrucat amandoi trec prin procesul complex al schimbarii de sex. In varsta de 20 de ani, Jamie Eagle s-a nascut baiat, dar traieste astazi ca femeie. Logodnica sa, Louis Davies, in varsta de 25 de ani, s-a nascut femeie, dar traieste astazi ca barbat.

Cei doi s-au logodit dupa o relatie de 9 luni, dar sustin ca nu se vor casatori pana la terminarea intregului proces. Originari din Tara Galilor, indragostitii s-au intalnit atunci cand Louis a invitat-o pe Jamie sa vorbeasca in cadrul unei curs, la universitatea lui.

Alexis & Karen: cuplul argentinian de transsexuali care asteapta un copil

Alexis si Karen sunt un cuplu transsexual din Argentina, care asteapta primul lor copil, o fetita. Alexis se percepe ca barbat, in ciuda faptului ca s-a nascut femeie, iar Karen se confrunta cu situatia inversa. Cei doi s-au indragostit si au decis sa devina parinti. Tocmai de aceea, Alexis a abandonat tratamentul hormonal pe care il urma si, dupa o perioada de timp, a ramas insarcinata.

In decembrie 2013, Alexis va naste o fetita pe care o vor boteza Genesis Angelina. Alexis sustine ca dupa nastere va continua procedurile necesare pntru trecerea la sexul masculin.

Felix Laws & Helen Morfitt: barbatul care a fost femeie, casatorit cu o femeie care a fost barbat

Unul dintre cele mai neobisnuite cupluri din Marea Britanie este, fara doar si poate, Felix Laws si Helen Morfitt. Cei doi sunt primii care au incheiat aici o casatorie intre transsexuali. Helen a suferit operatia de schimbare de sex in 2005, iar Felix in 2010.

Cuplul format in urma cu 6 ani mai are o particularitate, si anume diferenta de inaltime, un alt aspect care socheaza la prima vedere. Felix si Helen s-au intalnit in 2008 prin intermediul unui psiholog care s-a gandit ca cei doi s-ar putea ajuta reciproc.

Jane & Anne: cuplul care s-a casatorit a doua oara, dupa schimbarea de sex a unuia dintre ei

Exista multe modalitati prin care iti poti reinnoi juramintele, iar un cuplu din Marea Britanie a descoperit asta dupa ce unul dintre parteneri a facut schimbare de sex. Barry si Anne erau casatoriti din 2002, dar relatia lor s-a deteriorat dupa cativa ani.

In 2011, si-au reinnoit juramintele ca Jane si Anne. Barry a trecut printr-o schimbare de sex si acum isi imparte viata cu Anne, avand amandoi acelasi sex. Anne, in varsta de 53 de ani, a admis ca i-a fost greu un timp sa accepte situatia, dar relatia lor functioneaza mai bine asa. Cei doi au decis sa faca si o a doua ceremonie pentru ca Jane si societatea sa accepte mai bine schimbarea.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#cupluri transsexuali, #cele mai ciudate cupluri, #cupluri bizare , #ciudat
Comentarii
Poza MosCraciun
MosCraciun
rank 5
Uitati-va la cuplul Antonescu - Ponta! Cine este fetita si cine este