Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cele mai trasnite proceduri de infrumusetare

Miercuri, 25 August 2010, ora 09:43
2580 citiri
Cele mai trasnite proceduri de infrumusetare
Foto: Elle

Stii de ce pot fi in stare femeile pentru un plus de frumusete? Una dintre procedurile cele mai trasnite consta in aplicarea pe fata a unui produs care contine placenta umana, care mai si costa o avere.

Daca vrei sa afli mai multe, citeste in randurile de mai jos cate ceva despre cele mai neconventionale si chiar scandaloase actiuni care au ca scop infrumusetarea, dupa cum arata excelle.monster.com.

1. Pentru ten

Cele mai ciudate tratamente pentru ten sunt pe baza de: placenta umana (are un efect puternic hidratant si costa, in medie, 500 de dolari), secretie de melci (apara pielea de efectele poluarii si are si proprietati de intinerire) si excremente de pasare, gainat de privighetoare in special (despre acesta se crede ca este bogat intr-un aminoacid care curata si da stralucire pielii).

2. Masaj cu serpi

Proprietara unui centru spa din Israel, Ada Barak, a inventat masajul cu ajutorul serpilor. Ea pune pe spatele temerarilor ei clienti mai multi serpi care, teoretic, ar trebui sa aiba un efect de calmare si chiar de relaxare.

3. Pedichiura facuta de pesti

Aceasta procedura presupune ca femeile doritoare sa isi puna picioarele intr-un mic acvariu plin cu pesti garra rufa care, in cateva zeci de minute, curata toata pielea moarta, hranindu-se cu ea. Mai multe organizatii care lupta pentru drepturile animalelor au incercat in ultima perioada sa obtina interzicerea acestui tratament.

4. Operatie estetica la fese

Desi pot fi riscante (o fosta miss Argentina - Solange Magnano a murit in urma unei operatii de acest tip), numeroase femei au apelat deja la asemenea interventii chirurgicale pentru a avea un fund mai frumos, in functie de criteriile si gusturile personale. Modificarea feselor se poate face fie prin injectarea unui lichid fie prin implanturi fesiere.

5. Chirurgie intima

Fiind de departe cea mai ciudata procedura de infrumusetare, chirurgia intima numara mai multe procedee cum ar fi labioplastia, reconstructia vaginului sau clitoroplastia.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#proceduri ciudate infrumusetare, #proceduri neconventionale infrumusetare , #ciudat