Cele mai urate rezultate ale operatiilor estetice (Galerie foto)

Miercuri, 08 August 2012, ora 08:23
13358 citiri
Cele mai urate rezultate ale operatiilor estetice (Galerie foto)

Operatiile estetice au inceput ca o modalitate de a readuce increderea in sine oamenilor care au suferit accidente si au ramas cu urme urate sau membre lipsa.

Defectele acestea puteau fi corectate, astfel incat oamenii cu pricina sa nu fie aratati pe strada cu degetul si sa poata sa traiasca o viata normala. Mai apoi, insa, chirurgia estetica a avansat pana in puncte in care lumea sta si se intreaba daca mai este vorba de promovarea frumusetii sau mai degraba a uratului.

Iata cateva exemple de schimbari chirurgicale care mai degraba inrautatesc situatia decat sa o imbunatateasca, creand niste oameni ciudati, conform Odde.com:

Femeia cu cei mai mari sani artificiali din Europa

Beshine este in prezent femeia care detine titlul de "femeia cu cei mai mari sani din Europa", desi a inceput cu o umila cupa B. Acum a ajuns la marimea Z, in urma implanturilor pe care si le reumple regulat. Spune ca nu sufera de dureri de spate, din cauza unui program riguros de exercitii fizice de intarire a muschilor.

Singurul lucru pe care nu mai poate sa-l faca este sa doarma pe burta, dar inca reuseste sa se odihneasca intr-o parte.

15 mii de dolari irositi pe fese si solduri

O femeie a dorit atat de mult sa aiba niste curbe apetisante, incat a cheltuit 15.000 de dolari pe injectii ilegale in posterior si solduri. Mama a doi copii si o femeie de 30 de ani, Vanity Wonder a devenit dependenta de injectiile cu silicon. A devenit chiar ea asistenta unor asemenea persoane care se ocupa cu lucruri ilegale, vazand cum au venit sa-si modifice corpul de la tinere de 17 ani, pana la batrane de peste 70 de ani.

Femeia care si-a injectat buzele de peste 100 de ori

Disperarea Kristinei Rei, de 22 de ani, de a semana cu Jessica Rabbit, s-a transformat intr-o obsesie ce a determinat-o sa isi injecteze buzele cu silicon de peste 100 de ori. Ea era convinsa ca buzele ei subtiri o fac sa arate urata, asa ca a dat peste 4 mii de lire pentru a arata ca personajul de desene preferat.

Desi isi da seama ca este vorba de o dependenta, planuieste sa continue cu aceasta, spunand ca nimic nu o va opri.

Doctorul arestat din cauza ca a injectat in posterior unei fete material de constructie

Oneal Morris a pacalit-o pe o fata dornica sa aiba un posterior mai proeminent si i-a injectat un material ce contine ciment, ulei mineral si alte substante asemanatoare. In varsta de 30 de ani, Morris a fost arestata de politia din Miami.

Doctorul este de fapt un travestit, care in acte apare tot ca barbat. Dupa ce i-a introdus pacientei in posterior amestecul incredibil de periculos, rana i-a fost lipita cu superglue. Bineinteles ca persoana cu pricina a ajuns la spital, in pericol de a-si pierde viata.

Dupa cum se vede din pozele facute la arestare, chiar Morris are un corp mutilat de procedurile ciudate pe care le ofera si altora.

Femeia careia un fals doctor i-a injectat ciment in obraji

Aceasta femeie este tot opera "medicului" Oneal Ron Morris. Ea i-a injectat in fata un amestec toxic de ciment si solutie de confectionare si etansare a anvelopelor.

Narinesingh a fost nascuta barbat, dar traieste ca femeie... una nu foarte atractiva din cauza obrajilor deformati, a barbiei disproportionate si a buzelor marite tot in mod neprofesionist.

Barbatul care si-a facut marire de sani dupa un pariu de 100.000 de dolari

Barbatii sunt nascuti cu un simt al competitiei mai dezvoltat decat femeile, una dintre placerile lor fiind aceea de a face pariuri. Fie ca este vorba de ras parul, vopsit sau diverse alte lucruri asemanatoare, cu siguranta toti au facut niste lucruri mai indraznete doar pentru a castiga niste pariuri.

Totusi, nu multi si-au pus implanturi de sani. In 1996, Brian Zembic a facut acest lucru, avandu-le chiar si acum. El a avut o conversatie cu un prieten despre implanturi, pana cand cei doi au cazut de acord ca daca Zembic isi pune implanturi si le tine un an, va primi 100.000 de dolari.

Initial nu a vrut sa faca asta, dar dupa ce a pierdut o suma mare de bani jucand la bursa, chiar a avut nevoie de bani, asa ca s-a hotarat sa dea curs pariului.

Operatia a costat 4.500 de dolari, facand-o in octombrie 1996 la New York. Jobo, prietenul lui, a incercat sa-l convinga sa nu faca acest lucru extrem, oferindu-i 50.000 de dolari, dar Zembic a refuzat.

El spune ca de cand a facut pasul are mai mult succes la femei si este invitat in numeroase emisiuni pentru a vorbi.

Va scoate implanturile doar daca fiica lui va fi privita ciudat din cauza asta.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#operatii estetice ciudate, #operatii estetice rezultate urate, #operatii estetice periculoase, #operatii estetice extreme , #ciudat