Fata care se baloneaza dupa fiecare masa, incat pare insarcinata

Joi, 04 August 2011, ora 20:23
18246 citiri
Fata care se baloneaza dupa fiecare masa, incat pare insarcinata

Kerri Dowdswell este o fata destul de slabuta, normala, asta pana cand serveste masa. In varsta de 23 de ani, ea pare insarcinata mai tot timpul, din cauza unei afectiuni care o face sa se baloneze incredibil de mult.

La 10 minute dupa ce termina de mancat, burta ei capata proportiile unei femei care mai are putin si naste, dupa doua ore revenind la normal.

Doctorii care au consultat-o au fost uimiti si nu au putut gasi cauza balonarii, desi au testat-o pentru alergii la toate tipurile de mancare. Niciun tratament nu a dat rezultate, fapt care ii ingreuneaza viata tinerei.

"Este foarte jenant. Sunt atenta la cat mananc si fac exercitii fizice pentru a nu ma ingrasa, asa ca ma simt foarte prost cand arat de parca mai am un pic si pleznesc. Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu intrebata pe strada cand trebuie sa nasc".

"Daca ies la cina cu prientenii, trebuie sa port pantaloni lejeri, pentru gravide, care sa nu ma jeneze cand se umfla burta. Uneori mananc mai mult, dar se intampla sa ma balonez chiar si in urma unui singur biscuite sau fruct", spune Kerri pentru Daily Mail.

Problemele au inceput la pubertate, dar s-au agravat odata cu varsta. La inceput, medicii au crezut ca este vorba de o alergie la gluten, dar aceasta pista s-a dovedit a fi falsa. Si testele pentru sindromul intestinului iritabil au iesit negative.

"Am fost vegetariana ani de-a randul, crezand ca este vorba de carne, iar apoi am incercat sa elimin pe rand diverse alimente, dar nimic nu a functionat. Uneori mananc fara sa se intample nimic, dar balonare apare de mai multe ori pe saptamana. Cand ies la film cu prietenii, ei mananca inainte, dar eu stau la masa si ii privesc doar, caci nu vreau sa arat ca o femeie insarcinata si sa nu mai incap in blugi.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#balonare extrema, #balonare imagini, #balonare alimente, #balonare cauze, #balonare inexplicabil , #ciudat