Operatii estetice nebunesti, pentru a semana cu altcineva (Galerie foto)

Marti, 15 Octombrie 2013, ora 07:47
9788 citiri
Operatii estetice nebunesti, pentru a semana cu altcineva (Galerie foto)
Foto: Oddee

Daca cele mai multe operatii estetice se realizeaza din dorinta unei imbunatatiri vizibile a aspectului fizic, exista si cateva exceptii de la regula. Astfel, nu putini sunt cei care au apelat la chirurgia plastica pentru a semana cu idolii lor.

Oddee prezinta cateva dintre aceste exemple de operatii esteticecu adevarat nebunesti.

16 ani de operatii pentru a semana cu Superman

Herbert Chavez, un croitor manierat din Filipine, a dezvoltat in timp un fel de obsesie pentru Superman. Asadar, in loc sa colectioneze postere, filme sau alte materiale de acest fel, tanarul a cheltuit 22.000 de dolari pentru 19 interventii chirurgicale. Realizate in decurs de 16 ani, operatiile estetice l-au ajutat pe Herbert sa se tranforme intr-un adevarat Clark Kent.

A cheltuit peste 100.000 de dolari pentru a arata ca o papusa

Un model cunoscut in Japonia sub numele de Vanilla Chamu a sustinut ca nu va opri seria operatiilor estetice pana cand nu isi va atinge scopul, si anume acela de a semana cu o papusa franceza. Fata a trecut pana acum prin 30 de interventii, costurile ridicandu-se la peste 100.000 de dolari.

Peste 100.000 de dolari pentru a semana cu papusa Ken

In ultimul deceniu, Justin Jedlica, din New York, a trecut prin 90 de operatii estetice, de la implanturi pectorale pana la augmentarea obrajilor. Barbatul in varsta de 32 de ani a marturisit ca a dat pana acum 100.000 de dolari pentru a arata precum papusa Ken, partenerul lui Barbie. Transformarea radicala a inceput pe cand Justin avea doar 18 ani.

30.000 de dolari pentru a semana cu Kim Kardashian

Myla Sinanaj, din New York, Statele Unite ale Americii, va trece printr-o serie de proceduri in valoare de 30.000 de dolari doar pentru a semana cu Kim Kardashian. Se pare ca femeie este obsedata de corpul starletei si s-a plictisit sa fie numita sosia ei, dar cu mai multe kilograme.

In trecut, Myla a iesit cu fostul sot al lui Kim Kardashian, Kris Humpries, de notorietate fiind si caseta porno pe care a realizat-o.

Eforturi pentru a semana cu Jessica Alba si a-si recastiga fostul iubit

In 2010, Xiaquing, o tanara in varsta de 21 de ani din China, se despartea de prietenul ei. Motivul era unul cel putin uimitor: tanarul avea o obsesie ciudata pentru actrita Jessica Alba. Acesta obisnuia sa ii ceara fetei sa poarte o peruca blonda sau sa se machieze in stilul vedetei. Dupa despartire, Xiaquing a fost atat de afectata incat a decis sa faca mai multe operatii estetice pentru a arata ca Jessica Alba.

Intamplator, actrita a auzit de povestea fetei si a descurajat-o in demersul ei, sustinand ca iubirea nu trebuie sa tina cont de aspecte atat de superficiale.

5.000 de dolari pentru a arata ca Ryan Gosling

Atunci cand esti un actor aspirant ai face totul pentru a arata ca idolul tau. Se pare ca asa a gandit si Nicholas Ryan, un actor din New Jersey. Tanarul a suferit o operatie estetica de 2 ore, costurile ridicandu-se la 5.000 de dolari, sperand ca la final sa semene mai mult cu Ryan Gosling.

Doctorul sau, chirurgul plastician Tim Neavin, sustine ca Nicholas seamana destul de mult cu actorul sau preferat, insa unele zone trebuie lucrare mai mult pentru a-l aduce si mai aproape de original.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#operatii estetice asemanare vedete, #obsedati chirurgie plastica, #oameni operatii estice look vedete, #femeie Barbie, #operatii estetice infatisare Superman , #ciudat