Un baiat de 7 ani are proprietatile unui magnet (Video)

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 13:52
6480 citiri
Un baiat de 7 ani are proprietatile unui magnet (Video)
Foto: MSNBC

Un baiat sarb, in varsta de sapte ani, are proprietati paranormale, atragand ca un magnet diferite obiecte pe pielea sa. Proprietatile sale magnetice sunt misterioase, deoarece baiatul poate atrage atat obiecte din materiale feroase, dar si din sticla sau plastic.

Baiatul pe nume Bogdan apare in stirile internationale pentru capacitatea sa aparent paranormala, informeaza Discovery.

Conform mai multor surse, inclusiv MSNBC si Daily Mail, Bogdan are proprietatile unui magnet, atragand obiecte casnice cum ar fi linguri, cutite, furculite. Corpul sau are proprietati supranaturale. Ideea ca o persoana sa poata genera un camp magnetic puternic este bizara, dar ceea ce este mai ciudat este faptul ca baiatul atrage si alte obiecte plate, de exemplu farfuriute sau telecomanda de la televizor.

Bogdan este ultimul dintr-o lunga lista de persoane care au aceasta capacitate. Cheia pentru intelegerea acestui fenomen nu se regaseste in magnetism si nici in misticism, ci in fizica. Pielea este foarte elastica si tinde sa fie conforma cu obiectele cu care vine in contact.

De asemenea, nu are nimic de-a face cu magnetismul. Intr-adevar, faptul ca materiale non-magnetice sunt atrase de corpul sau este o dovada in acest sens. Ce au in comun metalele, sticla si plasticul? Toate acestea au suprafete netede.

Daca motivul pentru care obiectele sunt atrase de o persoana "magnetica" este datorat magnetismului in loc de o simpla lipire de piele, nu exista niciun motiv ca aceasta atractie sa fie doar pe pielea goala. Atractia magnetica functioneaza chiar si printr-o bucata subtire de hartie si acesti oameni "magnetici" ar trebui sa faca acest truc si cu o camasa pe ei.

Cel mai probabil, ei cred ca au abilitati speciale. Singurul motiv pentru care ni se pare ca este neobisnuit este faptul ca putini oameni isi petrec timpul liber cu lipirea de linguri, cutite sau farfuriute pe pielea goala, pentru a vedea daca acestea sunt atrase.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#baiat magnet Serbia, #magnetism plastic, #oameni abilitati ciudate , #ciudat