Adolf Hitler s-a "pensionat" in Argentina si a trait pana la 95 de ani?

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 22:40
16990 citiri
Adolf Hitler s-a "pensionat" in Argentina si a trait pana la 95 de ani?
Foto: DailyMail

Istoria confirma faptul ca Adolf Hitler a murit la data de 30 aprilie 1945, in buncarul sau din Berlin, dupa ce si-a tras un glont in cap. Alaturi de el era Eva Braun, devenita Hitler cu numai o zi inainte, care a preferat fiola de cianura.

Insa o noua teorie sustine ca dictatorul ar fi trait in America de Sud pana la adanci batraneti, mentioneaza Daily Mail.

Scriitoarea Simoni Renee Guerreiro Dias si-a prezentat teoria, sustinand ca Hitler a murit la varsta de 95 de ani. Cartea, intitulata "Hitler in Brazilia - viata si moartea lui", contesta punctul de vedere acceptat ca dictatorul s-ar fi impuscat in buncarul sau din Berlin.

Dictatorul si-ar fi luat numele de Adolf Leipzig, iar fotografia din articol il infatiseaza la varsta de 93 de ani, cu doi ani inainte de a muri, alaturi de prietena sa de culoare. Adolf Hitler s-ar fi folosit de aceasta pentru a ascunde trecutul fascist.

Surse mai vechi sustineau aceeasi teorie. Gerrad Williams, istoric cu o oarecare reputatie in Regatul Unit si jurnalist, care a scris foarte multe lucrari despre cel de-Al Doilea Razboi Mondial, a declarat pentru Sky News: "Nu doresc sa rescriu eu istoria, insa dovezile pe care le-am descoperit noi despre fuga lui Adolf Hitler sunt mult prea coplesitoare pentru a fi ignorate".

El atragea atentia ca nu exista niciun fel de dovezi legale privind moartea lui Hitler si a Evei Braun, ca pana si fragmentul de craniu cu o gaura de glont, ajuns in arhivele speciale ale KGB, s-a dovedit a fi fost prelevat de la un alt cadavru, al unui barbat mult mai tanar ca Hitler.

Pana si Rochus Misch, ultimul supravietuitor din buncar, radiotelegrafistul lui Hitler, admite ca nu a auzit impuscatura finala, ci doar a vazut cadavre, atunci cand usa apartamentului sefului s-a intredeschis.

Williams si Dunstan argumenteaza ca s-au folosit dubluri ale celor doi, executate cu sange rece pentru ca rolul lor sa se incheie asa cum ar fi mai plauzibil. In schimb, autorii volumului sustin ca au numeroase marturii in Argentina care ar atesta "pensionarea" lui Hitler acolo, la poalele Anzilor.

Scriitoarea Simoni Renee Guerreiro Dias sustine ca ramasitele lui Adolf Leipzig ar trebui exhumate, iar mostre de ADN sa fie comparate cu cele prelevate de la rudele lui Adolf Hitler, pentru a afla adevarul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Descoperire moarte Hitler, #fotografii Hitler Brazilia, #dovezi moarte Hitler , #descoperire