Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

O noua teorie a lui Einstein descoperita intr-un manuscris: Da peste cap Big Bang?

Joi, 27 Februarie 2014, ora 12:47
6010 citiri
O noua teorie a lui Einstein descoperita intr-un manuscris: Da peste cap Big Bang?
Foto: IB Times

O descoperire uimitoare a fost facuta la Ierusalim, unde s-a gasit un manuscris pierdut al lui Albert Einstein. Acesta dezvaluie o noua teorie privind formarea Universului, alternativa a Big Bang-ului.

Manuscrisul a fost descoperit in Arhivele Albert Einstein din Ierusalim, el fiind trecut cu vederea multi ani, dupa ce expertii l-au catalogat gresit, potrivit IB Times.

Acesta a fost neobservat vreme de zeci de ani, conform revistei Nature. A fost scris de catre Albert Einstein in timpul unei calatorii in California, din anul 1931.

Celebrul fizician Albert Einstein a sugerat o teorie alternativa la Big Bang, in care a sustinut ca Universul se extinde in mod constant si va continua sa faca acest lucru intotdeauna.

Einstein a fost convins de expansiunea Universului

Manuscrisul arata cum Einstein a descris o idee despre formarea Universului. "Pentru ca densitatea sa ramana constanta, noi particule ale materiei trebuie sa se formeze in mod continuu", a spus Einstein.

Simon Mitton, un istoric de la Universitatea Cambridge, a declarat ca a ramas socat atunci cand si-a dat seama ce reprezenta manuscrisul. El spune ca acesta arata ca astrofizicianul britanic Fred Hoyle, care a prezentat o teorie similara despre Univers, 20 de ani mai tarziu, nu a fost radical, asa cum se crezuse anterior.

Hoyle a sustinut ca spatiul s-ar putea extinde in continuare, vesnic, pastrandu-si densitatea aproape constanta. Teoria lui Hoyle a fost in cele din urma exclusa de fizicieni, dar stiind ca Einstein a venit cu o idee similara, i-ar fi dat mai multa credibilitate.

Einstein inca mai face bani, post-mortem

Cercetatorii cred ca manuscrisul lui Einstein descoperit a fost "un proiect neprelucrat" creat "intr-o stare emotionala si bazat pe o idee ingenioasa, dar care a fost abandonat".

Descoperirea manuscrisului si a acestei teorii dovedeste ca "Einstein nu a fost complet convins de Big Bang", a spus Helge Kragh, istoric la Universitatea Aarhus din Danemarca. "Ceea ce arata manuscrisul este ca, de atunci, el a acceptat idea expansiunii spatiului", a adaugat Kragh.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#descoperit manuscris Einstein, #manuscris pierdut Einstein, #manuscris einstein descoperit Ierusalim, #teorie noua Univers Einstein, #noua teorie formare Univers , #descoperire
Comentarii
Poza CH 1291
CH 1291
rank 5
Olaaa, dom' Titus! Noua teorie descoperita in dulap si apoi lasata