Profetiile inspaimantatoare ale lui Nostradamus despre sfarsitul lumii - cand va veni Apocalipsa

Duminica, 15 Decembrie 2013, ora 22:20
32031 citiri
Profetiile inspaimantatoare ale lui Nostradamus despre sfarsitul lumii - cand va veni Apocalipsa

Profetiile despre Apocalispa au starnit mereu interesul oamenilor, care intotdeauna s-au intrebat cand va fi sfarsitul lumii si ce il va provoca.

Cand vine vorba de profeti, numele cel mai citat este cel al lui Nostradamus. Acesta a spus ca, in 2019, Soarele va incepe sa se raceasca iar in 2025 va fi momentul inceperii Apocalipsei, scrie I News

Aceste noi profetii au fost scoase la lumina dupa descifrarea unei noi serii de catrene ale lui Nostradamus. Cercetatori ai Bibliotecii Vaticanului au reusit sa descifreze aceste catrene, iar previziunile sunt de-a dreptul infricosatoare.

Conform lui Nostradamus, forta gravitationala a Pamantului va disparea din cauza exploziei planetei Marte. Una dintre cometele care graviteaza in jurul Sistemului Solar isi va devia cursul si se va apropia amenintator de Pamant. In ciuda tuturor incercarilor umanitatii de a o distruge, aceasta se va ciocni cu Luna. Pamantul va pierde astfel satelitul sau natural.

Atmosfera Pamantului se va schimba radical din cauza formarii unui strat dens de praf format in urma distrugerii Lunii. Acesta va incepe sa se supraincalzeasca, iar in jurul anului 2060 toata planeta va muri.

Sa ne sperim sau sa luam totul ca pe un fapt divers? Multi isi amintesc de profetiile lui Nostradamus legate de Revolutia Franceza din 1789 si spun ca acestea ar trebui luate serios in seama.

"Guvernul va lua locul regelui asasinat, iar regina va fi trimisa la moarte", a spus profetul. Acesta a prezis si sfarsitul lui Napoleon: "nu departe de Italia, se va naste un imparat, insa oamenii vor vorbi ca seamana mai mult cu macelar, decat cu un conducator".

"Va fi lansat un foc nemaivazut, aducator de moarte. Dimineata, o corabie zburatoare va arunca doua mingi care vor arde doua orase, transformanu-le in cenusa. In ruine vor ramane cadavrele a mii de oameni", a profetit Nostradamus despre cele doua bombe de la Hiroshima si Nagasaki.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#apocalipsa Nostradamus, #profetii Nostradamus indeplinite , #descoperire