Ziare.com

Raza misterioasa care ar putea distruge omenirea

Duminica, 06 Martie 2011, ora 23:11

   

Raza misterioasa care ar putea distruge omenirea
Sfarsitul lumii sau macar al omenirii a atras intotdeauana atentia. Istoria a fost plina de inventatori care au provocat destule controverse pentru a ajunge celebri.

De-a lungul timpului, inventiile erau primite cu mult scepticism. Altele nici nu apareau sau erau doar pe hartie. Se credea ca ele vor duce la disparitia oamenilor de pe Pamant, scrie revista Popular Science.

Un inventator pe nume H. Grindell-Matthews spunea ca a inventat "aparatul de raze misterioase" in jurul anilor 1920. Cu ajutorul unei raze invizibile, spunea el, ar fi putut bloca motoarele cu combustie interna ale avioanelor si automobilelor.

O asemenea raza diabolica nu a existat niciodata. Chiar daca ar fi fost inventata, omenirea nu dispunea atunci de resursele energetice necesare pentru ca o astfel de minunatie tehnologica sa distruga tot ce era viu pe planeta noastra. Acesta sustinea ca raza mortala poate functiona chiar si fara a fi incarcata cu energie.

Atunci, un reporter de la publicatia citata a mers pentru a face un reportaj la Grindell-Matthews in laborator. El relata atunci cum acesta a reusit, intr-adevar, sa opreasca un motor aflat la capatul opus al laboratorului cu ajutorul acestei raze. In experimentele facute in fata unui auditoriu, el a reusit sa omoare un soricel cu ajutorul "razei mortale".

Detaliile acestor experimente si explicatiile oferite de Grindell-Matthews atunci pot fi consultate in arhiva publicatiei Popular Science.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4676 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Exista si carti

Fantezia omului este nelimitata,mai ales cand este vorba de lucruri rele.
Exista si carti cu titluri senzationale care sa atraga fantezia cititorilor de acest gen cum ar fi Raza ***,dar putini scriu si de Raza vietii.

 

Am scris

Am scris Raza m.o.r,t,i.i si nu inteleg de ce s-a cenzurat ?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor