Albert de Monaco, fermecat de o misterioasa impostoare

Vineri, 31 Octombrie 2008, ora 18:20
4937 citiri
Albert de Monaco, fermecat de o misterioasa impostoare

O frumoasa blonda de 27 de ani a reusit sa induca timp de un an in eroare crema aristocratiei din Monaco, prezentandu-se drept fiica fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov.

Minciuna a fost descoperita, iar tanara, de o frumusete rapitoare, a fost gonita cu rusine in luna iunie din principat, relateaza in editia sa de vineri publicatia italiana La Stampa.

Frumoasa blonda, cu ochi albastri si o talie de viespe, a descins in Monaco in 2007. Tanara, nu lipsita de inteligenta si dand dovada de maniere alese, bogata, judecand dupa tinuta si localurile pe care le frecventa, s-a integrat cu usurinta in viata locala, aparand peste tot, conform obiceiului locului, insotita de o secretara.

In plus, nimeni nu a fost interesat sa afle de ce tanara comunica doar in limba engleza.

Kathryn Kechagia Aikterini s-a prezentat lumii bune din Monaco drept fiica lui Mihail Sergheevici Gorbaciov si si-a anuntat intentia de a deschide aici o filiala a organizatiei neguvernamentale Green Cross International, fondata intr-adevar de fostul lider sovietic.

Anul trecut, pe site-ul oficial al organizatiei amintite fusese postata o informatie potrivit careia Green Cross International, cu o prezenta pe toate cele cinci continente, doreste sa-si extinda activitatea, urmand sa deschida o filiala si in Monaco, care va fi condusa, cel mai probabil, de fiica lui Gorbaciov.

La putin timp dupa aceasta, Kathryn si-a facut aparitia la Monaco si intr-atat de mult l-a fermecat, cu frumusetea si manierele sale, pe consilierul printului Albert de Monaco, incat cat ai clipi din ochi i s-au deschis toate portile palatului din micul principat.

La 18 septembrie 2007, aventuriera a fost primita chiar de printul Albert, iar la intalnire a fost prezent si presedintele Green Cross International, Aleksandr Lihotal, fost consilier al lui Gorbaciov. Printul Albert s-a interesat atunci de problemele de mediu si a promis sa fie presedinte de onoare al filialei din Monaco a organizatiei mentionate.

La 2 iulie 2007, pe adresa lui Aleksandr Lihotal a venit o telegrama in care printul Albert refuza, intr-o forma categorica, gazduirea unei filiale a Green Cross International in tara sa, fara a explica motivul acestui refuz.

Intre timp, frumoasa blonda care se dadea drept fiica lui Gorby a fost de urgenta internata la o clinica de boli mintale din principat, unde i s-a pus diagnosticul "depresie". Fara a urma tratamentul prescris, Kathryn s-a externeaza si a parasit Monaco, unde a incercat sa se intoarca peste putin timp, dar a trebuit sa renunte din cauza scandalului legat de identitatea sa.

Politia din Monaco, care nu a fost pe faza la aceasta triserie, se apara sustinand ca la inceput nu existau suspiciuni in privinta identitatii femeii. Cei de la Interpol au spus si ei, referitor la persoana in cauza, ca "e curata" si chiar nici macar cei la de la Green Cross International nu au intrat in alerta, intrucat tanara donase organizatiei in mai multe randuri cate 10.000 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Albert de Monaco, #Kathryn Kechagia Aikterini, #impostoare , #experiment